Rabby 11 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Witam, proszę o pomoc. Jestem początkującym skripterem i potrzebuje waszej pomocy. Drop %1 TNT% trigger: on death of creeper message: "test" Wiec tak, "TO COŚ NIE DZIAŁA" i ktoś może mi to wytłumaczyć oraz poprawić? PS. Jak coś googlowałem wszędzie i nie mogę znaleźć żadnej pomocy Pomóżcie pls! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MegaLegoTom 16 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 "on death of creeper" to event, on jest zawsze pierwszy "drop 1 tnt" to efekt, on musi być po jakimś evencie "trigger" jest wykorzystywany tylko w komendach Zamiast "message" musisz dać "send" lub "broadcast" To co próbujesz zrobić powinno wyglądać mniej więcej tak: on death of creeper: drop 1 tnt broadcast "wiadomosc do wszystkich graczy" send "wiadomosc tylko dla atakującego/zabijającego" to attacker Rabby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rabby 11 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) 27 minut temu, MegaLegoTom napisał: "on death of creeper" to event, on jest zawsze pierwszy "drop 1 tnt" to efekt, on musi być po jakimś evencie "trigger" jest wykorzystywany tylko w komendach Zamiast "message" musisz dać "send" lub "broadcast" To co próbujesz zrobić powinno wyglądać mniej więcej tak: on death of creeper: drop 1 tnt broadcast "wiadomosc do wszystkich graczy" send "wiadomosc tylko dla atakującego/zabijającego" to attacker Dzięki wielkie Ale gdy pisze np. /sk reload (nazwa) to pisze ze triggers musi być użyte wraz z nimi w pierwsZej linijce wytłumaczysz ? Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Rabby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Pokaż screena z tego błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rabby 11 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 (edytowane) 55 minut temu, PoweredDragon napisał: Pokaż screena z tego błędu Juz to sie nie pojawia ale zauważyłem, że to TNT nie dropi, tylko jest informacja po zabiciu creepera Edytowane 20 kwietnia 2017 przez Rabby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 drop 1 tnt zamień na drop 1 tnt at victim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rabby 11
Witam, proszę o pomoc. Jestem początkującym skripterem i potrzebuje waszej pomocy.
Drop %1 TNT%
trigger:
on death of creeper
Wiec tak, "TO COŚ NIE DZIAŁA" i ktoś może mi to wytłumaczyć oraz poprawić?
PS. Jak coś googlowałem wszędzie i nie mogę znaleźć żadnej pomocy
Pomóżcie pls!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi