Nieaktywny Opublikowano 29 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 (edytowane) kim jestem? kacper, lat 16. jeden ze starszych userow na forum (zagoscilem juz 28 wrzesnia 2013 roku [na starej edycji forum] pod nickiem "mrkacperek"). programista ze zamilowania, zapalony pasjonat sztuk walki (judo, aiki-jujitsu, aiki-budo, katori) oraz podobno dendrofil (chociaz to tylko legendy ). co zrobilem dla forum? zalezy jak to interpretowac, jednoczesnie duzo i malo. bylem juz kilka (jak nie kilkadziesiat razy) moderatorem. de facto forum widzialem od kazdej rangi (lacznie z Administratorem). mam dobre relacje z obecna Administracja, wiec mam rozeznanie nt. spraw forumowych (moze nie wszystkich, ale zawsze cos). mialem range zasluzony, jednak @xVendrome zdjal mi ja, na moje zyczenie. aktualnie pelnie funkcje biernego uzytkownika, oraz po czesci sponsora (dzieki mnie na forum zagoscil plugin na nagrody). co bede mial w zamian za moj glos na Ciebie? to wiec tak: srednia hawajska ; byc moze dalsze udoskonalenia na forum (zalezy to tez od pomyslow i finansow), ktore moge wprowadzic/zasponsorowac; w miare dobry kontakt na Discordzie; rozpatrzenie Twojego zdania i podjecie proby wprowadzenia na forum (jak mi sie spodoba rzecz jasna); i inne tego typu kwestie. z góry dziękuję za oddane głosy na mnie. Edytowane 16 kwietnia 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 29 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 Jak wyślesz hawajską to załatwię Ci 25 głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL 345 Opublikowano 29 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 Jakie masz zdanie na temat sprawy wyzwolenia proletariatu? ($ ͜ ʖ $) Czy budowałbyś prawdziwie socjalistyczne forum? ($ ͜ ʖ $) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 15 godzin temu, jahumen napisał: Jak wyślesz hawajską to załatwię Ci 25 głosów. więc tak, podaj adres i się uda coś załatwić 15 godzin temu, TheMolkaPL napisał: Jakie masz zdanie na temat sprawy wyzwolenia proletariatu? ($ ͜ ʖ $) Czy budowałbyś prawdziwie socjalistyczne forum? ($ ͜ ʖ $) 1. moja opinia na ten temat raczej się nie nadaje na forum publiczne; 2. powiem tak, pewnie da się coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 (edytowane) nie jedzenie hawajskiej to jak homoseksualizm Edytowane 30 marca 2017 przez happiś Savorski, Impression i DaltonEZ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 20 minut temu, happiś napisał: nie jedzenie hawajskiej to jak homoseksualizm ewidentnie nie umiesz w sarkazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 30 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 nie ważne jaką, ale chce pizze, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 Szczegółem jest pisanie z dużej litery i [(ze zamiłowania)]. Pizza mnie przekonała, yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi