Skocz do zawartości

Wizzard

Nieaktywny

Rekomendowane odpowiedzi

kim jestem?

kacper, lat 16. jeden ze starszych userow na forum (zagoscilem juz 28 wrzesnia 2013 roku [na starej edycji forum] pod nickiem "mrkacperek"). programista ze zamilowania, zapalony pasjonat sztuk walki (judo, aiki-jujitsu, aiki-budo, katori) oraz podobno dendrofil (chociaz to tylko legendy :kappa:).

co zrobilem dla forum?

zalezy jak to interpretowac, jednoczesnie duzo i malo. bylem juz kilka (jak nie kilkadziesiat razy) moderatorem. de facto forum widzialem od kazdej rangi (lacznie z Administratorem). mam dobre relacje z obecna Administracja, wiec mam rozeznanie nt. spraw forumowych (moze nie wszystkich, ale zawsze cos). mialem range zasluzony, jednak @xVendrome zdjal mi ja, na moje zyczenie. aktualnie pelnie funkcje biernego uzytkownika, oraz po czesci sponsora (dzieki mnie na forum zagoscil plugin na nagrody).

co bede mial w zamian za moj glos na Ciebie?

to wiec tak:

• srednia hawajska :kappa:;
  • byc moze dalsze udoskonalenia na forum (zalezy to tez od pomyslow i finansow), ktore moge wprowadzic/zasponsorowac;
  • w miare dobry kontakt na Discordzie;
  • rozpatrzenie Twojego zdania i podjecie proby wprowadzenia na forum (jak mi sie spodoba rzecz jasna);
  • i inne tego typu kwestie.

z góry dziękuję za oddane głosy na mnie.

Edytowane przez Nieaktywny

15 godzin temu, jahumen napisał:

Jak wyślesz hawajską to załatwię Ci 25 głosów.

więc tak, podaj adres i się uda coś załatwić :kappa:

15 godzin temu, TheMolkaPL napisał:

Jakie masz zdanie na temat sprawy wyzwolenia proletariatu? ($ ͜  ʖ $) Czy budowałbyś prawdziwie socjalistyczne forum? ($ ͜  ʖ $)

1. moja opinia na ten temat raczej się nie nadaje na forum publiczne;
2. powiem tak, pewnie da się coś zrobić :P

• 3 tygodnie później...
  • Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...