MrGoraj 0 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Witam,chciałbym się zapytać czy da się zsynchronizować pasek z poziomem ze zmienną skripta i jeśli tak to jak to można zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Poziom:Set {lvl::%player%} to player's levelXPSet {XP::%player%} to player's XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Dnia 1.01.2017 o 17:00, Quaczi napisał: Poziom: Set {lvl::%player%} to player's level XP Set {XP::%player%} to player's XP Nie wiem czemu ale ta metoda nie działa i jeśli można przy okazji to nie działa mi również dodawanie tagu na tabliście ;d variables: {lvl.%player%} = 1 {awans.%player%} = 500 {exp.%player%} = 0 on death: if attacker is a player: if victim is a zombie: add 5 to {exp.%attacker%} set level of player to {exp::%player%} if {exp.%player%} >= {awans.%player%}: set {exp.%player%} to 0 Set {exp.%player%} to player's level add 500 to {awans.%player%} add 1 to {lvl.%player%} set {lvl.%player%} to player's level send "Awansowales na kolejny poziom!" to attacker on first join: set player's tag to "[1 LvL] " on chat: cancel event broadcast "[%{lvl.%player%}% LvL] %colored display name of player% %message%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 3 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 Set player's display name to "COŚ"Set player's tablist name to "COŚ"Nie jestem pewien tego co pisze bo jestem na moim chu*owym telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2017 1 godzinę temu, Quaczi napisał: Set player's display name to "COŚ" Set player's tablist name to "COŚ" Nie jestem pewien tego co pisze bo jestem na moim chu*owym telefonie Udało mi się ogarnąć tab jednak dalej nie działa pokazywanie lvla i expa na pasku ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konanx 19 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 uzyj funkcji attackee albo victim nie playerWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 18 godzin temu, konanx napisał: uzyj funkcji attackee albo victim nie player Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Zmieniłem i dalej to samo dodatkowo dodałem, żeby zmieniało też przy wejściu na serwer, jednak nie pomogło a błędów brak. Kod aktualnie wygląda tak ;d variables: {lvl.%player%} = 1 {awans.%player%} = 500 {exp.%player%} = 0 on death: if attacker is a player: if victim is a zombie: add 5 to {exp.%attacker%} set {lvl.%attacker%} to player's level if {exp.%attacker%} >= {awans.%attacker%}: set {exp.%player%} to 0 Set {exp.%player%} to player's level add 500 to {awans.%attacker%} add 1 to {lvl.%attacker%} set {lvl.%attacker%} to player's level send "Awansowales na kolejny poziom!" to attacker on join: set player's tag to "[%{lvl.%player%}% LvL] " set {lvl.%player%} to player's level set {lvl.%player%} to player's level on chat: cancel event broadcast "[%{lvl.%player%}% LvL] %colored display name of player% %message%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 nie działa on join: set player's tag to "[%{lvl.%player%}% LvL] " jaki plugin do tego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 1 minutę temu, AfterProYT napisał: nie działa on join: set player's tag to "[%{lvl.%player%}% LvL] " jaki plugin do tego ??? ja używam tylko wildskript i skquery i działa u mnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 1 minutę temu, MrGoraj napisał: ja używam tylko wildskript i skquery i działa u mnie ;d A to się wyświetla nad graczem obok nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Teraz, AfterProYT napisał: A to się wyświetla nad graczem obok nick na tabliście obok nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 3 godziny temu, MrGoraj napisał: Zmieniłem i dalej to samo dodatkowo dodałem, żeby zmieniało też przy wejściu na serwer, jednak nie pomogło a błędów brak. Kod aktualnie wygląda tak ;d variables: {lvl.%player%} = 1 {awans.%player%} = 500 {exp.%player%} = 0 on death: if attacker is a player: if victim is a zombie: add 5 to {exp.%attacker%} set {lvl.%attacker%} to player's level if {exp.%attacker%} >= {awans.%attacker%}: set {exp.%player%} to 0 Set {exp.%player%} to player's level add 500 to {awans.%attacker%} add 1 to {lvl.%attacker%} set {lvl.%attacker%} to player's level send "Awansowales na kolejny poziom!" to attacker on join: set player's tag to "[%{lvl.%player%}% LvL] " set {lvl.%player%} to player's level set {lvl.%player%} to player's level on chat: cancel event broadcast "[%{lvl.%player%}% LvL] %colored display name of player% %message%" Wiesz możesz mieć też przestarzały Skript i jego Dodatki ;d jeżeli nie ma błędów a nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Teraz, MrGoraj napisał: na tabliście obok nicku mam serwer od 1.8 do 1.11 nie przeszkadza + plugin do tab listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Teraz, Mr Janek napisał: Wiesz możesz mieć też przestarzały Skript i jego Dodatki ;d jeżeli nie ma błędów a nie działa Właśnie wszystko jest najnowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Teraz, MrGoraj napisał: Właśnie wszystko jest najnowsze a to chcesz żeby działało jak? if {exp.%attacker%} >= {awans.%attacker%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 1 minutę temu, Mr Janek napisał: a to chcesz żeby działało jak? if {exp.%attacker%} >= {awans.%attacker%} ma sprawdzać czy gracz ma wystarczająco expa by zdobyć kolejny poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 2 minuty temu, Mr Janek napisał: a to chcesz żeby działało jak? if {exp.%attacker%} >= {awans.%attacker%} Zero Errorów ale nie ma tego na tab liście jak można dać obok nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 1 minutę temu, MrGoraj napisał: ma sprawdzać czy gracz ma wystarczająco expa by zdobyć kolejny poziom To zmien >= na is greater than or more than Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 3 minuty temu, AfterProYT napisał: Zero Errorów ale nie ma tego na tab liście jak można dać obok nick u mnie śmiga ;d 6 minut temu, Mr Janek napisał: To zmien >= na is greater than or more than po zmianie wywala błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Teraz, MrGoraj napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! u mnie śmiga ;d Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! po zmianie wywala błąd Jak bys mogł podac mi serwer to bym ci pomogl ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrGoraj 0 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Teraz, Mr Janek napisał: Jak bys mogł podac mi serwer to bym ci pomogl ;d chodzi o ip? i jak ono ma ci pomóc bo nic tam nie ma (dopiero przygotowuje serwer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrGoraj 0
Witam,chciałbym się zapytać czy da się zsynchronizować pasek z poziomem ze zmienną skripta i jeśli tak to jak to można zrobić?
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi