Kraftowy 41 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 (edytowane) Zostanę: Zostanę technikiem lub skrypterem na twój serwer minecraft! Wykonam cały serwer według twojego pomysłu Oferuję:- Zabezpieczenia serwera przed atakami hackerów - Wykonanie serwera na każdej wersji minecraft - Konfigurowanie serwera by nie lagował - Umiejętność wiedzy technika - Konfigurowanie serwera - Spolszczanie pluginów - Ogarnianie pluginów - Pisanie skryptów - Bycie aktywnym - Miłą atmosferę - Dobry kontakt Oczekuję: - Dobrego kontaktu - Jakiejś aktywności - Dogadywania się - Miłej atmosfery - Wynagrodzenia O mnie / Kontakt: Zapraszam na PW (prywatne wiadomości) Jak się dogadamy to podam inny kontakt Przykład mojej pracy: Edytowane 9 maja 2017 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Jakie wynagrodzenie cię interesuje? Waluta/ranga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 20 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 (edytowane) @xVendrome Raczej w postaci pieniężnej. Jestem przyzwyczajony do pracy na zlecenia, ale jeśli zainteresuje mnie jakiś projekt serwera, jestem skłonny do dłuższej współpracy. Edytowane 20 grudnia 2016 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 @Kraftowy jakieś portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 24 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Jakie ty tu chcesz portfolio? Następna głupota ludzka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 6 minut temu, Kraftowy napisał: Jakie ty tu chcesz portfolio? Następna głupota ludzka... Ty tutaj tak nie zaczynaj. Przychodzisz z rakowiska zwanym mpcforum, zamieszczasz swoją ofertę. To ja pytam się jak logicznie myśląca istota ludzka (zwana Homo Sapiens), o przykłady poprawnej zrealizowanej usługi. Ty twierdzisz, że to jest zupełna głupota, a nią nie jest. Przyjmijmy że jestem inwestorem, i zakładam dość sporą sieć serwerów. Chciałbym do tego zatrudnić solidną ekipę, która nic nie skopie (kolowialnie mówiąc). Więc każdego pytam o jakieś próbki ich umiejętności, nawet najmniejsze. To dlaczego także nie mam Ciebie zapytać. Jaką mam mieć pewność, że wykonasz to dobrze? Po tym zachowaniu widzę swego rodzaju głupotę, bo to logiczne, że prędzej czy później zapyta o przykładową pracę. Więc się ogarnij, i odpowiedz na to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 24 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Ty odpowiedz konretnie na moje. Co ty od technika chcesz portfolio? Cały serwer mam ci może napisać. Gościu opanuj się. Idz spędzaj święta z rodziną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Godzinę temu, Kraftowy napisał: Gościu opanuj się. Idz spędzaj święta z rodziną. Wchodzimy w życie prywatne - zaczyna brakować argumentów. Metoda oklepana. Godzinę temu, Kraftowy napisał: Ty odpowiedz konretnie na moje. Co ty od technika chcesz portfolio? Cały serwer mam ci może napisać. Nie napisać cały, a może jakieś opinie od właścicieli serwerów na których technikowałes? Może jakieś pliki serwerowe? Cokolwiek co świadczy pozytywnie o Twoich usługach. Nie myslisz, bo portfolio to w tym wypadku przykład pracy, usługi, a nawet opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Po pierwsze bukkit jest wiele gorszy niż spigot, a on mówi, że jak najbardziej zoptymalizuje serwer. Ale przecież spigot to tylko więcej opcji Więcej opcji to gorsza wydajność, ciekawe Trochę jak teoria która jeszcze jakiś czas temu popierał, że skript jest lepszy od Javy. Między innymi były tam argumenty typu, ma mniej linijek. Profesjonalnego serwera to on raczej nie zrobi. Myślę, że taniej i z pozytywnym wpływem na rozwój osobisty, będzie lepiej tworzyć na własną rękę. Do pomocy mamy internet, to forum. A hosting - najlepszy na początek będzie lvlup. Reklama: oferuje tańsze vPLN na lvlup w dziale giełda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 25 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 @Nieznajomy11 Ten temat był pisany dawno temu. Napisałem że jestem zwolennikiem tego silniku i według mnie lepiej on pracuje (w sensie takim że jest na niego dużo pluginów). Zresztą co ja będę się płaszczył przed wami... @Topic @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 (edytowane) 4 godziny temu, Kraftowy napisał: @Nieznajomy11 Ten temat był pisany dawno temu. Napisałem że jestem zwolennikiem tego silniku i według mnie lepiej on pracuje (w sensie takim że jest na niego dużo pluginów). Zresztą co ja będę się płaszczył przed wami... @Topic @Refresh Wszystkie pluginy pisane na bukkit działają na spigocie, a nie wszystkie na spigota(nowe metody) działają na bukkicie. Wynik: więcej pluginów na kranowysilnik Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 25 grudnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Jest na niego dużo pluginow... Spigot ma więcej kompatybilnych wtyczek Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 26 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 (edytowane) Jak zmienię ten wyraz w temacie pisanym rok / dwa lata temu to się #WulgarneSłowo? Edytowane 31 grudnia 2016 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Dnia 26.12.2016 o 08:30, Kraftowy napisał: Jak zmienię ten wyraz w temacie pisanym rok / dwa lata temu to się odczepicie? To nie jest kwestia jednego wyrazu tylko ogólnego pseudo-technicznego ("jestem zwolenikiem silniku serwera Bukkit, ponieważ według mnie jest on troche lepszy") podejścia do sprawy. Dnia 24.12.2016 o 14:45, Kraftowy napisał: Jakie ty tu chcesz portfolio? Następna głupota ludzka... Dnia 24.12.2016 o 20:18, Kraftowy napisał: Co ty od technika chcesz portfolio? Cały serwer mam ci może napisać. Gościu opanuj się. Idz spędzaj święta z rodziną. Dnia 25.12.2016 o 15:34, Kraftowy napisał: Zresztą co ja będę się płaszczył przed wami... Dnia 26.12.2016 o 08:30, Kraftowy napisał: Jak zmienię ten wyraz w temacie pisanym rok / dwa lata temu to się odczepicie? [w oryginale wulgaryzm] Z takim podejściem do innych użytkowników i potencjalnych klientów, którzy będą czytali ten temat nie warto wystawiać jakiejkolwiek oferty. Savorski, _AvaX_, Enxi i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 30 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Może warto może nie. Już zmieniam jeśli was to uszczęśliwi. TEMAT PISANY 2 Lata temu DOBRA PROSZĘ. Zadowolone dzieciaczki? Edytowane 31 grudnia 2016 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 22 minuty temu, Kraftowy napisał: Może warto może nie. Już zmieniam jeśli was to uszczęśliwi. TEMAT PISANY 2 Lata temu DOBRA PROSZĘ. 20 minut temu, Kraftowy napisał: Zadowolone dzieciaczki? Czytałeś drugą część posta o podejściu do innych użytkowników i potencjalnych klientów? _AvaX_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 31 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Czytałem, a co ciebie tak ciekawią moi potencjalni klienci? Jak narazie wy nic nie chcecie, a najwięcej się czepiacie. Ja do klientów mam normalnie podejście, tylko to wy zaczynacie mnie wkurzać. Nic nie chcecie a potocznie mówiąc dupe zawracacie Edytowane 31 grudnia 2016 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Może od początku. Zanim ktoś chciałby ciebie przyjąć, musi znać twoje umiejętności. Po to się takich "techników" pyta o ewentualne przykłady swoich prac, żeby wiedzieć z kim ma się do czynienia. Działa to we wszystkie strony - do budowniczego (SS'y ze swoich prac), WebMasterów (przykłady swoich stron) i tym podobne. Jak administrator danego serwera ma dowiedzieć się o twoich umiejętnościach bez jakichkolwiek przykładów? Aby zostać kimkolwiek trzeba najpierw opanować umiejętność pracy w grupie, szacunek do innych oraz postawę osoby, która chce takim kimś zostać, czego po tobie nie widać. Nie zdobędziesz żadnych klientów jeżeli będziesz się do nich wyrażał w taki sposób. Jeżeli ktoś ciebie zapyta o portfolio odpowiedz mu formalnie - Przykro mi, nie mam. Mogę podać przykłady swoich prac. W postach powyżej nie wyraziłeś się formalnie, a wręcz zawiało od ciebie obelgami. Jeżeli miałbym wybierać "technika" nie wybrałbym osoby, która jechałaby po innych graczach. To ty stawiasz temat usługodawczy, nie inni użytkownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 27 minut temu, Savorski napisał: Może od początku. Zanim ktoś chciałby ciebie przyjąć, musi znać twoje umiejętności. Po to się takich "techników" pyta o ewentualne przykłady swoich prac, żeby wiedzieć z kim ma się do czynienia. Działa to we wszystkie strony - do budowniczego (SS'y ze swoich prac), WebMasterów (przykłady swoich stron) i tym podobne. Jak administrator danego serwera ma dowiedzieć się o twoich umiejętnościach bez jakichkolwiek przykładów? Aby zostać kimkolwiek trzeba najpierw opanować umiejętność pracy w grupie, szacunek do innych oraz postawę osoby, która chce takim kimś zostać, czego po tobie nie widać. Nie zdobędziesz żadnych klientów jeżeli będziesz się do nich wyrażał w taki sposób. Jeżeli ktoś ciebie zapyta o portfolio odpowiedz mu formalnie - Przykro mi, nie mam. Mogę podać przykłady swoich prac. W postach powyżej nie wyraziłeś się formalnie, a wręcz zawiało od ciebie obelgami. Jeżeli miałbym wybierać "technika" nie wybrałbym osoby, która jechałaby po innych graczach. To ty stawiasz temat usługodawczy, nie inni użytkownicy. Weź sobie oszczędź, przecież to widać że zrobi chu*owy serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 29 minut temu, Wizzard napisał: Weź sobie oszczędź, przecież to widać że zrobi chu*owy serwer. To widać po jego paczkach na YouTubie. Każda paczka jego zawiera te same pluginy, a różni się tylko trybem, tzn. paczka na megadrop = każdy drop 15% i podniesienie procentów punktów za zabicia w FG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi