JanekJaran 101 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Na początku chciałem przeprosić za to co zrobiłem, jednak chciałem przeprosić, nie za naruszenie regulaminu, lecz za zachowanie i wykorzystanie tego błędu. Co się stało? @Spitfire_x86 i ja znaleźliśmy błąd serwera pozwalający na klonowanie dowolnego bloku. @Spitfire_x86 Poinformował o tym Libtera. Zauważyłem, że po poinformowaniu go klonując bloki nie naruszamy regulaminu. Zaproponowałem, że możemy to zrobić i skopiowaliśmy trochę bloków. Libter powołując się na 1.1 ukarał @Spitfire_x86, a potem mnie. Libter poprawił regulamin Wiem, że Libter słusznie postąpił karając nas, ale czy nie zrobił tego za surowo? Chcę, też poinformować was, o tym, że nie zrobiłbym tego gdyby w regulaminie znajdował się punkt zakazujący całkowicie wykorzystywanie bugów i glitchy. Czy chcecie jeszcze ze mną grać? Czy chcielibyście żebym dostał unbana?Do Libtera: Mimo tego, że jesteś właścicielem proszę: Wypowiedz się jako gracz, nie administrator. LosTigeros, Impression, PanKlipcio i 6 innych 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 5. Nie musiałem nawet powoływać się na 1.1. Regulamin zakazywał już wtedy wykorzystywania bugów bez poinformowania administracji, a o klonowaniu diamentów nie poinformowałeś. Godzinę temu, JanekJaran napisał: Wiem, że Libter słusznie postąpił karając nas, ale czy nie zrobił tego za surowo? Nie. Za cheaty/wykorzystywanie błędów domyślnie (na większości serwerów) jest ban permanentny. Godzinę temu, JanekJaran napisał: Do Libtera: Mimo tego, że jesteś właścicielem proszę: Wypowiedz się jako gracz, nie administrator. Takie wstawki i "odwołanie od decyzji o ukaraniu" zamiast "prośba o odbanowanie" w tytule znacząco zmniejszają Twoje szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 22 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 40 minut temu, Libter napisał: Regulamin zakazywał już wtedy wykorzystywania bugów bez poinformowania administracji, a o klonowaniu diamentów nie poinformowałeś. Spitafire ponoć cię poinformował, tak mi przynajmniej powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 1 minutę temu, JanekJaran napisał: Spitafire ponoć cię poinformował, tak mi przynajmniej powiedział. O samym bugu tak, o wykorzystywaniu buga do klonowania diamentów nie - dowiedziałem się o tym sam. Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 138 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Chciałbym jeszcze z Tobą pograć, uważam, że zasłużyłeś na drugą szansę. Uważam, że zrozumiałeś swój błąd i drugi raz go nie popełnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 A ja uważam, że nie zrozumiał i kiedy tylko odnajdzie inną "lukę" wykorzysta ją. Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 22 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 2 minuty temu, Libter napisał: A ja uważam, że nie zrozumiał i kiedy tylko odnajdzie inną "lukę" wykorzysta ją. Nie chciałbym dostać 2 bana, więc raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Teraz, JanekJaran napisał: raczej To wszystko wyjaśnia Spitfire_x86 i Norbi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spitfire_x86 0 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 The Libter: Schadenfreude Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 23 minuty temu, Libter napisał: To wszystko wyjaśnia Co za śmieszek Dobra, mam dzisiaj dobre serduszko, więc mógłby wrócić. Zwłaszcza że przez @JanekJaran został przypadkowo mój domek skasowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Mnie to nie rusza, im mniej zakonników tym lepiej xD Ja sam widziałem ten bug, sprawdziłem i stwierdziłem, że przecież oszukiwać nie będę z drogimi blokami... Popieram Libtera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Wszyscy chętni chyba się już wypowiedzieli, więc można podsumować Twoje zachowanie chwilę przed i po otrzymaniu bana: Składałeś fałszywe zeznania: "90% bloków oddałem Spitfajerowi. Zrobiłem i zachowałem sobie 5 bloków.", podczas gdy w skrzyni należącej do Ciebie znajdowały się 64 bloki czyli znacząca większość pozyskanych diamentów. Próbowałeś uzyskać zwrot reszty (uczciwie pozyskanych) diamentów zapominając, że kara nie polega tylko na odebraniu nieuczciwie pozyskanych przedmiotów. Próbowałeś udowodnić, że "według regulaminu wszystkie [bloki diamentów] były legalne". Prosiłeś o usunięcie SpitFire'a z listy graczy. Próbowałeś odzyskać cały swój majątek sprzed oszustwa: "chcę żebyś jakimś World Editem skopiował nasz fragment mapy i wkleił na nową mapę". Obraziłeś się na serwer, forum i wszystkie projekty z nim związane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi