US3R . 25 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 siema elo na swoj serwer pisze pewien skrypt i wiem ale nie pamietam kodu na automatyczne otwieranie komendy poprzez klikniecie napisu chodzi mi o to ze np jak wpisze /itemy i wyswietla sie 3 wiadomosci 1. kliknij aby wyswietlic itemy dla gracza 2. kliknij aby wyswietlic itemy dla vipa 3. kliknij w powyższe wiadomosći aby sprawdzić itemy błedy bo szybko pisalelma xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Gdybys napisal to po polsku, to moze bym Ci pomogl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 US3R . 25 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 hehehe paczaj są 2 opcje sprawdzenia itemow na gildie itemy dla gracza itemy dla vipa zrobilem 2 komendy i chce ze jak napisze /itemy wyswietli sie napis SPRAWDZ ITEMY NA GILDIE DLA GRACZA SPRAWDZ ITEM NA GILDIE DLA VIPA i że jak klikne w spradzenie itemow dla gracza to mi automatycznie wpisuje komende np. /vip itemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Licze na lajka i naj! command /itemy: trigger: open chest with 1 rows named "Itemy!" to player wait 2 tick format slot 2 of player with stone with lore "ITEMY DLA GRACZA" to close then run [execute player command "komendagracz"] format slot 3 of player with stone with lore "ITEMY DLA VIPA" to close then run [execute player command "komendavipa"] format slot 4 of player with stone with lore "WYBIERZ COS" to close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Prawdopodobnie chodzi Ci o JSON. Odsyłam do poradnika.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
US3R . 25
siema elo na swoj serwer pisze pewien skrypt i wiem ale nie pamietam kodu na automatyczne otwieranie komendy poprzez klikniecie napisu
chodzi mi o to ze np jak wpisze /itemy i wyswietla sie 3 wiadomosci
1. kliknij aby wyswietlic itemy dla gracza
2. kliknij aby wyswietlic itemy dla vipa
3. kliknij w powyższe wiadomosći aby sprawdzić itemy
błedy bo szybko pisalelma xddd
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi