Norbi 1 337 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Dyskusja na temat tego, jak rozpoczynamy nową grę na świecie/serwerze. Ja nie mam specjalnego sposobu. Kopię drewno i idę szukać surowców pod ziemię. A jak Ty zaczynasz nową grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubixor 7 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Ja też nie mam jakoegoś niezwykłego sposobu. Na początku buduję jakiś mini domek i kopię surowce. DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Zamieniam się w kreta a potem nudzi mi się rozgrywka i nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 506 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 ścinam 2-3 drzewa, szukam góry, robię w niej jaskinie, szukam żelaza, kończę grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodziaK 30 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Zbieram 3-4 stacki drewna pare stacków cobblestone'a buduje dom a potem zdaje sobie sprawe że nie mam surowców i ide kopać xd Zawsze tak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Ścinam drewno i idę kopać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Nie gram w Minecraft a jak już wchodze na serwer to wybieram BedWarsy i gram (z @PoweredDragon i @jahumen) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 /gm 1 i buduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabooxx 0 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 (edytowane) Scinam jedno drzewo >> robię crafting >>robię drewniany kilof >>kopię 8 cobbla >> robię kamienny miecz, kilof, siekierę >> zabijam zwierzeta na jedzenie>> kopię więcej cobbla>> scinam więcej drzew >>robię piecyk >>przpalan jedzenie drewnem >>kopię węgiel i zelazo >>robię żelazny set >>robię mini domek >> eksploruje w (szukam wiosek, twierdz itp) >>robie farmę (pszenica, buraki itp.) >> dekoruje teren wokół domku >> diaxy, Kresa, end itp. Edytowane 15 lipca 2018 przez Kabooxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi