Dawid_PL 2 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Prosiłbym o wykonanie skryptu na : - żeby netcher był czynny w godzinach 18-22 - żeby był karnet 30 minutowy inaczej wstęp do netcheru, że po kliknieciu tepa do netcheru i odblokowywuje wejście też portalem na 30 minut - karnetem ma byc kartka nazwa "Karnet" - jeżeli netcher jest włączony a skończy się czas to wszyscy gracze którzy są w netcherze zostają wyteleportowani na spawn i to Wszystko z góry dzięki za pomoc Edytowane 16 sierpnia 2016 przez Dawid_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZadusznyMPC 2 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 11 minut temu, Dawid_PL napisał: Witam. Prosiłbym o wykonanie skryptu na : - żeby netcher był czynny w godzinach 18-22 - żeby był karnet 30 minutowy inaczej wstęp do netcheru, że po kliknieciu tepa do netcheru i odblokowywuje wejście też portalem na 30 minut - karnetem ma byc kartka nazwa "Karnet" - jeżeli netcher jest włączony a skończy się czas to wszyscy gracze którzy są w netcherze zostają wyteleportowani na spawn i to Wszystko z góry dzięki za pomoc Nikt Ci takiego skryptu za darmo nie wykona i nie kopiuj czyjegoś pomysłu Akurat w tym wypadku taki skrypt został użyty na moim serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid_PL 2 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Teraz, ZadusznyMPC napisał: Nikt Ci takiego skryptu za darmo nie wykona i nie kopiuj czyjegoś pomysłu Akurat w tym wypadku taki skrypt został użyty na moim serwerze. Napiszę Ci tak, twój komentarz jest tutaj nie potrzebny bo nie wnosi nic do mojego tematu. A tak btw potrzebny mi jest taki skrypt i nie znaczy, że ściągnełem go akurat z twojego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZadusznyMPC 2 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Teraz, Dawid_PL napisał: Napiszę Ci tak, twój komentarz jest tutaj nie potrzebny bo nie wnosi nic do mojego tematu. A tak btw potrzebny mi jest taki skrypt i nie znaczy, że ściągnełem go akurat z twojego serwera Nie ważne czy z mojego czy innego ale to jest kopiowanie czyjegoś pomysłu, ale raczej za darmo nikt Ci takiego czegoś nie napiszę A jak napiszę to raczej bez zabezpieczeń czyli jak gracz lognie to czas sie zbuguje albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid_PL 2 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Teraz, ZadusznyMPC napisał: Nie ważne czy z mojego czy innego ale to jest kopiowanie czyjegoś pomysłu, ale raczej za darmo nikt Ci takiego czegoś nie napiszę A jak napiszę to raczej bez zabezpieczeń czyli jak gracz lognie to czas sie zbuguje albo coś Nie wiadomo A może ktoś będzie miły i pomoże mi ? Nie każdy jest jak ty, że wnosi, że aby pieniądz się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZadusznyMPC 2 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 1 minutę temu, Dawid_PL napisał: Nie wiadomo A może ktoś będzie miły i pomoże mi ? Nie każdy jest jak ty, że wnosi, że aby pieniądz się liczy Ja nie napisałem, że zrobie Ci to za kasę tylko napisałem, że raczej za darmo Ci nikt tego nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid_PL 2 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 20 godzin temu, ZadusznyMPC napisał: Ja nie napisałem, że zrobie Ci to za kasę tylko napisałem, że raczej za darmo Ci nikt tego nie zrobi Smutno mi będzie jak nikt nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Dnia 16.08.2016 o 23:23, Dawid_PL napisał: Witam. Prosiłbym o wykonanie skryptu na : - żeby netcher był czynny w godzinach 18-22 JEST - żeby był karnet 30 minutowy inaczej wstęp do netcheru, że po kliknieciu tepa do netcheru i odblokowywuje wejście też portalem na 30 minut JEST - karnetem ma byc kartka nazwa "Karnet" JEST - jeżeli netcher jest włączony a skończy się czas to wszyscy gracze którzy są w netcherze zostają wyteleportowani na spawn JEST Przede wszystkim "Nether", nie "netcher". Ewentualnie w polskiej wersji: "Dolny" options: world: "world" #Nazwa normalnego swiata z plikow gry nether: "world_nether" #Nazwa netheru z plikow gry every second: set {time} to now set {hour} to hours set {minute} to minutes {hour} is 18: set {nether} to true stop {hour} is 22: set {nether} to false loop all players in {@nether}: run loop-player command "/spawn" as op stop loop all players: set {cd.%loop-player%} to difference between {time.%player%} and now {cd.%loop-player%} is greater than or equal to 30 minutes: clear {time.%loop-player%} clear {cd.%loop-player%} run player command "/spawn" as op command /nether: trigger: player has permission "nether.set": {nether} is false: set {nether} to true send "&aWlaczyles &4Nether&a!" stop set {nether} to false send "&cWylaczyles &4Nether&c!" on portal: player is in {@world}: {nether} is false: cancel event send "&cNether jest zamkniety!" stop player doesn't contain paper named "Karnet": cancel event send "&cNie masz karnetu!" stop set {time.%player%} to now delete 1 paper named "Karnet" from player stop on rightclick: player's tool is paper named "Karnet": send "&cMusisz odczekac 3 sekundy!" wait 3 seconds teleport player to spawn point of "world_nether" set {time.%player%} to now delete 1 paper named "Karnet" from player send "&bMasz 30 minut! Milej zabawy!" @ZadusznyMPC Masz chyba za duże mniemanie o sobie, jeśli myślisz, że twój serwer jest jednym z niewielu z podobnym rozwiązaniem. Są setki takich, co nie oznacza, że autor ściągnął pomysł. Mógł też sam na to wpaść, bo, nie wiem czy wiesz, jest człowiekiem i cechuje go wyobraźnia. Ponadto uważasz, że tak banalnego skryptu nikt za darmo nie napisze. Osobiście czuje się urażony, bo nazwałeś mnie nikim. Skrypt jest za prosty, żeby pisać go za pieniądze W sumie wymaga Skript i WildSkript. @Dawid_PL proszę Dawid_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid_PL 2 Opublikowano 2 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Dnia 30.08.2016 o 01:59, Drake napisał: Przede wszystkim "Nether", nie "netcher". Ewentualnie w polskiej wersji: "Dolny" options: world: "world" #Nazwa normalnego swiata z plikow gry nether: "world_nether" #Nazwa netheru z plikow gry every second: set {time} to now set {hour} to hours set {minute} to minutes {hour} is 18: set {nether} to true stop {hour} is 22: set {nether} to false loop all players in {@nether}: run loop-player command "/spawn" as op stop loop all players: set {cd.%loop-player%} to difference between {time.%player%} and now {cd.%loop-player%} is greater than or equal to 30 minutes: clear {time.%loop-player%} clear {cd.%loop-player%} run player command "/spawn" as op command /nether: trigger: player has permission "nether.set": {nether} is false: set {nether} to true send "&aWlaczyles &4Nether&a!" stop set {nether} to false send "&cWylaczyles &4Nether&c!" on portal: player is in {@world}: {nether} is false: cancel event send "&cNether jest zamkniety!" stop player doesn't contain paper named "Karnet": cancel event send "&cNie masz karnetu!" stop set {time.%player%} to now delete 1 paper named "Karnet" from player stop on rightclick: player's tool is paper named "Karnet": send "&cMusisz odczekac 3 sekundy!" wait 3 seconds teleport player to spawn point of "world_nether" set {time.%player%} to now delete 1 paper named "Karnet" from player send "&bMasz 30 minut! Milej zabawy!" @ZadusznyMPC Masz chyba za duże mniemanie o sobie, jeśli myślisz, że twój serwer jest jednym z niewielu z podobnym rozwiązaniem. Są setki takich, co nie oznacza, że autor ściągnął pomysł. Mógł też sam na to wpaść, bo, nie wiem czy wiesz, jest człowiekiem i cechuje go wyobraźnia. Ponadto uważasz, że tak banalnego skryptu nikt za darmo nie napisze. Osobiście czuje się urażony, bo nazwałeś mnie nikim. Skrypt jest za prosty, żeby pisać go za pieniądze W sumie wymaga Skript i WildSkript. @Dawid_PL proszę Dzięki wielkie ziomek Punkcik dla Cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dawid_PL 2
Witam. Prosiłbym o wykonanie skryptu na :
- żeby netcher był czynny w godzinach 18-22
- żeby był karnet 30 minutowy inaczej wstęp do netcheru, że po kliknieciu tepa do netcheru i odblokowywuje wejście też portalem na 30 minut
- karnetem ma byc kartka nazwa "Karnet"
- jeżeli netcher jest włączony a skończy się czas to wszyscy gracze którzy są w netcherze zostają wyteleportowani na spawn
i to Wszystko z góry dzięki za pomoc
Edytowane przez Dawid_PLOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi