skript.pl 141 Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 (edytowane) Przeznaczeniem działu jest umożliwienie użytkownikom prowadzenia swoich blogów za pośrednictwem forum. Aby otrzymać bloga wystarczy poprosić o niego w tym temacie wraz z krótkim uzasadnieniem. Blogi nieaktywne przez miesiąc mogą zostać usunięte lub przeniesione do archiwum. Ranga bloger uprawnia do tworzenia i moderowania tematów na wszystkich blogach, jednakże wykonywanie tych akcji poza własnym blogiem jest karalne. Wpisy na blogu powinno być wartościowe, blogi nie niosące ze sobą żadnej wartości będą usuwane. Edytowane 15 lutego 2018 przez Ewald JanekJaran i Rejszpat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 (edytowane) Chciałbym blog, bym na nim opisywał jak zrobić porządny server wszystkie pluginy,skrypty,wersja. Sam kiedyś tworzyłem blogi na temat "Od zera do skryptera". Blogi mnie fascynują. Edytowane 25 lipca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 3 godziny temu, ivall napisał: Chciałbym blog, bym na nim opisywał jak zrobić porządny server wszystkie pluginy,skrypty,wersja. Sam kiedyś tworzyłem blogi na temat "Od zera do skryptera". Blogi mnie fascynują. Gotowe - https://skript.pl/dział/214-blog-ivalla/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2016 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Chciałbym dostać bloga ponieważ fascynuję się pisaniem różnych opowieści lub skryptem . Sam kiedyś tworzyłem bloga którego czytało dużo osób (30 dziennie) Mam nadzieję że przekonałem MrocznyScreaM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 102 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Chciałbym założyć bloga o pieczywie, będę w nim przedstawiał różnice między różnymi gatunkami wypieków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Czy można prosić o blog serwerowy? Nazwa bloga (jeśli to możliwe): XSky-Block Co będzie na nim umieszczane? - Nowości dot. serwera - Powiadomienia dla graczy - Informacje dot. serwera - Krótkie artykuły z życzeniami świątecznymi i voucherami. //Nie sądzę. Ale za to polecam facebooka ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 2 godziny temu, Myszak napisał: Czy można prosić o blog serwerowy? Nazwa bloga (jeśli to możliwe): XSky-Block Co będzie na nim umieszczane? - Nowości dot. serwera - Powiadomienia dla graczy - Informacje dot. serwera - Krótkie artykuły z życzeniami świątecznymi i voucherami. //Nie sądzę. Ale za to polecam facebooka ~Derpy Blog nie jest na to dobrym miejscem. Po otwarciu serwera (jeśli wystarczająco się rozwinie) możesz ubiegać się o cały dział na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 9 godzin temu, Libter napisał: Blog nie jest na to dobrym miejscem. Po otwarciu serwera (jeśli wystarczająco się rozwinie) możesz ubiegać się o cały dział na forum Ile graczy musi tam około grać abym otrzymał taki dział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Dnia 23.08.2016 o 07:09, Myszak napisał: Ile graczy musi tam około grać abym otrzymał taki dział? Wszystko do ustalenia, wstępnie co najmniej dziesięciu popołudniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Libter a ja ? Bardzo prosiłbym o rozważenie decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Dzień dobry, chciałbym ubiegać się o bloga, jeśli można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Dnia 17.08.2016 o 22:41, Robinek napisał: Chciałbym dostać bloga ponieważ fascynuję się pisaniem różnych opowieści lub skryptem . Sam kiedyś tworzyłem bloga którego czytało dużo osób (30 dziennie) Mam nadzieję że przekonałem Gotowe: https://skript.pl/dział/228-blog-robinka/ 2 minuty temu, Derpy Hooves napisał: Dzień dobry, chciałbym ubiegać się o bloga, jeśli można. Również gotowe: https://skript.pl/dział/229-blog-derpiego/ @PolskieSkrypty jesteś jeszcze zainteresowany otrzymaniem bloga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Dnia 22.08.2016 o 18:22, JanekJaran napisał: Chciałbym założyć bloga o pieczywie, będę w nim przedstawiał różnice między różnymi gatunkami wypieków. Gotowe: https://skript.pl/dział/230-blog-janekjarana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 (edytowane) Proszę o swojego bloga. Blog będzie o tematyce Budowania Edytowane 25 sierpnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Mam pomysł. Może by tak zrobić osobny wątek "Apelacje" zamiast zaśmiecać regulamin które jest ważny a mimo to, jest zaśmiecany apelacjami? Spoiler Spoiler Spoiler @Libter @skript.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 3 minuty temu, Candy111 napisał: Mam pomysł. Może by tak zrobić osobny wątek "Apelacje" zamiast zaśmiecać regulamin które jest ważny a mimo to, jest zaśmiecany apelacjami? Regulamin jest widoczny w pierwszym poście, więc nie ma mowy o żadnym zaśmiecaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 12 godzin temu, LogiSV napisał: Proszę o swojego bloga. Blog będzie o tematyce Budowania Czy mogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 4 godziny temu, LogiSV napisał: Czy mogę ? Tak. https://skript.pl/dział/231-blog-logisv/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 28 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2016 Proszę o swój blog. Będe na nim dawać artykuły dotyczące Minecraft'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi