Skocz do zawartości

[1.7.2][NP][EASYHC] MC7UP.PL - 2 edycja !

drez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

MC7UP.PL

Adres Serwera : mc7up.pl

Informacje o Serwerze : Serwer EasyHC, 200 slotów, 2 Edycja

Opis Serwera : Serwer został otwarty dzisiaj. Prawie nikt nie gra ponieważ mało osób wie że serwer otwarty :D Mam nadzieje że po tym poście to się zmieni i będzie nam się fajnie grało :) 

pozdrawiam :)

Edytowane przez drez
Błąd :D

Serwer na 1.7? Srsly? I do tego easyhc?

btw Słaba prezentacja.

//EDIT OFFTOP

@JimmClooou Mam takie rozwiązanie - Daj @drez screena z tego bana. Może rozwiąże waszą kłótnię o to, czy technik rzeczywiście jest na tyle niedojrzały, żeby dać bana za taki powód.

Nie polecam tego serwera.

Wszedłem, rozejrzałem się po komendach i już widzę - pełno bugów. Da się sprawdzić liste pluginów itp.

Technik nie potrafi podpiąć domeny .pl pod serwer głosowy i twierdzi, że ja też na pewno nie umiem. :x

Sama w sobie grafika chatu jest obrzydliwa, u administracji widać gildie ADMI, jakby nie można było im tego usunąć w essentialsChat, który posiadają.

Sama w sobie administracja podobno ma 17 lat, lecz ich styl pisania, a także zachowanie  - jest bardziej niedojrzałe niż reprezentowane przez wielu młodszych użytkowników naszego forum.

I na koniec wisienka na torcie "BANNED /WYPIERDALAJA Z MOJEJ ZIEMI", nie wiem za co dostałem bana. zgłosiłem kilka bugów, zachowywałem się jak normalny człowiek.

mój drogi jahumenie - lista pluginów została zabezpieczona :)

Potrafię podpiąć domene .pl pod serwer głosowy to po 1 i po 2 nie twierdze że Ty nie umiesz.

styl pisania i zachowanie - haha okej ;D

Zbanowany zostałeś ponieważ po 1: ,,Jestem na tablecie wiec nie wbije na ts" 

po 2: Za dużo wiedziałeś o tym jaki hosting itp wiedziałeś za dużo tak jak pisałem. 

po 3: Wiedziales wszystko o naszym hostingu i na koniec po banie IP  na konsoli były wywoływane same komendy, odbanowywane twoje IP zabierane opy i wiadomosci typu : 1 luka i mam haselka, pozdro od hackera jahumena ;)

tyle w temacie

@drez Po co kłamiesz?

"Zbanowany zostałeś ponieważ po 1: ,,Jestem na tablecie wiec nie wbije na ts" " A co to za powód? Powiem szczerze żałosne, zbanowaliście mnie bo nie wbiłem na TS? Nikt mi nie kazał.

Skoro twierdzisz, że za dużo wiedziałem, po co podawałeś mi takie informacje? Chyba, że twierdzisz iż jestem okultystą bo przepowiedziałem enderchest po ip "enmc".

"Wiedziałeś wszystko o naszym hostingu". Hostowałem na enderchescie serwery przez pół roku, więc wiem jak działa.

"na koniec po banie IP  na konsoli były wywoływane same komendy, odbanowywane twoje IP zabierane opy i wiadomosci typu : 1 luka i mam haselka, pozdro od hackera jahumena ;)" Jest to albo perfidne kłamstwo z Twojej strony albo chęć zniszczenia serwera przez jednego z członków Twojej ekipy, z wykorzystaniem mojej osoby. Owszem, posiadam na dysku starego ForceOPa, który umożliwiał taką zabawę, jednak już nie działa. Jak według Ciebie miałem włamać się na konsole? 

grałeś w mc ale byłeś na tablecie :D no okey XD Nikt ci nie kazał, ale każdy ci mówił a twoja wymówka do ,,jestem na tablecie"

Do konsoli dostęp ma Tylko Właściciel serwera, ja mam dostęp tylko do FTP i informacji o serwerze [off i on]

Jestem pewien że Enderchest nie jest ideałem i na pewno da się jakoś włamać :)

Serwer jak i właściciel są na niskim poziomie.

Ty, jako właściciel, banujesz i potem jeszcze kłamiesz? Śmiechłem

hmm, co my tu mamy. Aaa! skrzynki z csgo!!! Przecież są tylko na 95% hc,no ale to takie oeyginalne.

Prezentacja słaba.

@drez szczurze wypie*dalaj z tym  n00bHC, nikt u was nie gra nie dlatego że nie rozgłaszacie serwera - jest on po prostu ch*jowy.

Popraw prezentację - bo są tam zawarte kłamstwa, typ serwera to nie easyHC, bo sama rozgrywka nie ma w sobie nic z hardcora, jest za to milion ułatwień typu drop ze stona, stoniarki, skrzynki z cs:go i inne tego typu gów*a. Powinieneś napisać w prezentacji że to serwer easysurvival, albo easydrop a nie easyhc, pewnie nie ma tam nawet banów po śmierci. tak, piszę opinie o rozgrywce nie wbijając na serwer - bo po co, kolega Jahumen wszystko powiedział.

@drez Skoro w nazwie trybu widnieje "HC", oznacza to, że na serwerze muszą być bany po śmierci. Jeśli takowych nie ma, to równje dobrze serwer może się nazwać skyblock. Jeśli ma być łatwy drop oraz brak banów po śmierci, prawidłowa nazwa to EasyDrop.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...