NevidTV 0 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Dropic ze stona ma dropic :Obsidian 6%Przetopione Złoto 10%Diamenty 9%Przetopione Żelazo 11%Jabłka 6%TNT 5%Jajka Vilagerów 3 %Węgiel 15 %RedStone 9 %Perły 0,50%Emeraldy 8%Trzcina 0.01%Exp :)Prosze Was O Napisanie Mi Skrypta Będe Wdzięczny i prosze o przetworzenie go juz w .sk :) (Jeśli Chcesz jak nie to mozesz mi wyslać tylko kod ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 a mogą dropić 2 itemy (różne z podanych) naraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NevidTV 0 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 To bd tak: on break stone: chance of 6%: drop 1 obsidian chanse of 10%: drop 1 gold ignot chance of 9%: drop 1 diamond chance of 11%: drop 1 iron ignot chance of 6%: drop 1 apple chance of 5%: drop 1 TNT chance of 3%: drop 1 villager spawn egg chance of 15%: drop 1 coal chance of 9%: drop 1 redstone chance of 0.5%: drop 1 enderpearl chance of 8%: drop 1 emerald chance of 0.01%: drop 1 sugar cane give 5 exp to player na wytabowanie musisz poczekać do jutra, bo z fona piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bawełniaty 30 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Mój skrypt:on mine of stone: chance 6%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &4Jabłko&f!" give 1 apple to player else: chance 5%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &cTNT&f!" give 1 tnt to player else: chance 3%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &aJajko Villagera&f!" give 1 egg of villager to player else: chance 9%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &cRedstone&f!" give 1 - 8 redstone to player else: chance 0,5%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &0Ender perłe&f!" give 1 ender pearl to player else: chance 8%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &aEmerald&f!" give 1 emerald to player else: chance 0,01%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &aTrzine cukrową&f!" give 1 cane to player Do pobrania: http://przeklej.org/file/Mfj076/mine.sk //Ale tak właściwie to po co to "else"? Nie lepiej po prostu dać pare tych szans i dodać "stop"...? ~Sebek4321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 NevidTV 0 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 a jakim klawiszem sie sprawdza drop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NevidTV 0 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 nie działają mi skript możecie mi podesłać folder skript itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 @up nie działa ci plugin (skript) czy ten skrypt? Jak pierwsze to do spisu addonów i pobrać a jak 2 to naprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NevidTV 0 Opublikowano 20 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Mój skrypt:on mine of stone: chance 6%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &4Jabłko&f!" give 1 apple to player else: chance 5%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &cTNT&f!" give 1 tnt to player else: chance 3%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &aJajko Villagera&f!" give 1 egg of villager to player else: chance 9%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &cRedstone&f!" give 1 - 8 redstone to player else: chance 0,5%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &0Ender perłe&f!" give 1 ender pearl to player else: chance 8%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &aEmerald&f!" give 1 emerald to player else: chance 0,01%: send "Gratuluję! Wydobyłeś &aTrzine cukrową&f!" give 1 cane to player Do pobrania: http://przeklej.org/file/Mfj076/mine.sk //Ale tak właściwie to po co to "else"? Nie lepiej po prostu dać pare tych szans i dodać "stop"...? ~Sebek4321Nie Działa pisze ze 2 linijka cos zepsuta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 zamień chance na chance of NevidTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NevidTV 0
Dropic ze stona ma dropic :
Obsidian 6%
Przetopione Złoto 10%
Diamenty 9%
Przetopione Żelazo 11%
Jabłka 6%
TNT 5%
Jajka Vilagerów 3 %
Węgiel 15 %
RedStone 9 %
Perły 0,50%
Emeraldy 8%
Trzcina 0.01%
Exp :)
Prosze Was O Napisanie Mi Skrypta Będe Wdzięczny i prosze o przetworzenie go juz w .sk :) (Jeśli Chcesz jak nie to mozesz mi wyslać tylko kod )
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi