ToNy 548 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 Witam, aktualnie przebywam na wczasach lecz mimo to w wolnych chwilach chciałbym pisać skrypty. Posiadam klawiaturę bluetooth połączoną z tabletem. Macie jakieś ciekawe aplikacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 ja korzystałEM z Codeanywhere, ale po wklejeniu tekstu z niego do np. poczty wszystko się rypało (?kodowanie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lizak3 10 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 (edytowane) Najlepszą aplikacją jaką się do tej pory spotkałem jest dla mnie "Droidedit". Ma sporo funkcji, obsługuje mnóstwo składni, Pozwala zmienić motyw,czcionke, Automatycznie uzupełnia np. Jak stawiasz " to dostawia Ci drugi, Można bindowac np. Przyciskiem do ściszenia dźwięku robisz tab-Co jest bardzo wygodne :D, Otwiera bez problemu pliki z nieznanym rozszerzeniem (tu w przypadku .sk) przydatne. Można zapisywać pliki bezpośrednio na dropboxie. Z minusów to tylko to , że nie da się dodać składnii (z pliku) Albo nie umiem tego zrobić a chciałem sobie zrobić tak jak w notepad++ kolorową składnię. Aplikacja jest płatna (kilka zł) ale warta swojej ceny. Wysłane z mojego S3 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 17 czerwca 2014 przez Lizak3 ToNy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 @up moza tez zadarmo scjagnac z np chomikuj.pl Lub wersje darmowa. Le teakze polecam droidedit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 polecam 920 text editor. dobra apk, nie psuje się kodowanie. i można zapisywac i odczytywać z formatu ".sk" ! [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bawełniaty 30 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Pobrałem apke od Lizaka! Świetnie działa w wersji Free! // Wytaplane na telefonie LG L3 ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Najlepszą aplikacją jaką się do tej pory spotkałem jest dla mnie "Droidedit". Ma sporo funkcji, obsługuje mnóstwo składni, Pozwala zmienić motyw,czcionke, Automatycznie uzupełnia np. Jak stawiasz " to dostawia Ci drugi, Można bindowac np. Przyciskiem do ściszenia dźwięku robisz tab-Co jest bardzo wygodne :D, Otwiera bez problemu pliki z nieznanym rozszerzeniem (tu w przypadku .sk) przydatne. Można zapisywać pliki bezpośrednio na dropboxie. Z minusów to tylko to , że nie da się dodać składnii (z pliku) Albo nie umiem tego zrobić a chciałem sobie zrobić tak jak w notepad++ kolorową składnię. Aplikacja jest płatna (kilka zł) ale warta swojej ceny. Wysłane z mojego S3 za pomocą Tapatalk 2Z tej apki korzystałem wcześniej ale ty mi o niej przypomiałeś. Wielkie dzięki. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ToNy 548
Witam, aktualnie przebywam na wczasach lecz mimo to w wolnych chwilach chciałbym pisać skrypty. Posiadam klawiaturę bluetooth połączoną z tabletem. Macie jakieś ciekawe aplikacje?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi