Sihoro 5 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Pomożcie bo nwm w jaki sposób zrobic zeby ta zmienna działa remove %{_price}% 133 from the player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 remove 133 from {_price::%player%} #Odejmowanie add 133 to {_price:%player%} #Dodawanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Co do powyższego skryptu, kolega dodał ::%player% do zmiennej co oznacza że ta zmienna dotyczy konkretnej osoby, jeżeli chcesz, możesz usunąć aby ta zmienna dotyczyła wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sihoro 5 Opublikowano 26 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Nwm czy dobrze to jest ale pisze to bo nie jestem pewien ze wiecie ze to 133 to o id emeraldu mi chodzi i price to ma byc ilosc odejmowanego tylko ze nie działa mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheLBlack 5 Opublikowano 27 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2015 command /price [<text>]: trigger: execute console command "clear %player% emerald %arg 1%" Możesz to zrobić po prostu tak, ustawić komu ma zabrać i te arg 1 to ilość a na emeraldy jest już ustawione. Zapisałem w komendzie i po wpisaniu np. /price 4 zabiera mi 4 emeraldy, po wpisaniu 5 zabiera 5 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 remove {_price} of emerald item from player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sihoro 5 Opublikowano 29 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Dzieki Norbi nwm po co mnie ukarałe ale spoko ! Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sihoro 5
Pomożcie bo nwm w jaki sposób zrobic zeby ta zmienna działa
remove %{_price}% 133 from the player
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi