Skocz do zawartości
  • 0

Maly problem z napisaniem kodu

koveek

Pytanie

Gdy wgrywam moj skrypt na moj serwer wyskakuja mi 2 bledy a ja nie do konca wiem jak to naprawic.

jak ktos wie jakie bledy popelnilem w kodzie to

prosze o odpowiedz.

# KOD

variables:    {ban.%player%} = falseoptions:#Czas w minutach na ile gracz dostanie bana jesli sie wyloguje podczas walki    czas_bana: 10on damage of player:    if attacker is flying:        strike lightning effect at attacker        clear the attacker's inventory        wait 2 seconds        set {ban.%player%} to true        wait {@czas_bana} minutes        set {ban.%player%} to falseon join:    if {ban.%player%} is true:        kick player due to "&c Zostales tymczasowo zbanowany za bicie na /fly"command /laska <text>:    usage: "Uzyj /laska nick gracza"    trigger:        set {ban.%arg 1%} to false        stop trigger        stop

//Używaj znacznika

... ~[/color][color=#b22222]Sebek4321[/color]
Edytowane przez Sebek4321

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Use 'attacker' and/or 'victim' in damage events(antyattackoffly.sk, line 18: set {ban%player%} to true')Use 'attacker' and/or 'victim' in damage events(antyattackoffly.sk, line 20: set {ban%player%} to false')
// Używaj znacznika code ~ Parrot

znacie moze odpowiedz dlaczego tak jest `?

// Double-Post ~ Parrot

• 0

Ale nadal nie banuje :(

W tym skrypcie chodziło mi o to żeby.

Jak pod czas latania ktoś uderzy kogoś to żeby mu cczyścilo ekwipunek i zbanowany na 10 minut i żeby się dało odbanowac oddzielna komenda ktoś może takie coś dla mnie napisać ? Bo mi to Nie wychodzi :(

• 0

@UP

chyba

ban attacker due to "powod"

@kryxan

Brackety nie są obowiązkowe w argumentach komendy

W tym skrypcie chodziło mi o to żeby.
Jak pod czas latania ktoś uderzy kogoś to żeby mu cczyścilo ekwipunek i zbanowany na 10 minut i żeby się dało odbanowac oddzielna komenda ktoś może takie coś dla mnie napisać ? Bo mi to Nie wychodzi 

on damage:    attacker is flying:        clear attacker's inventory        add "%player%" to {zbanowani::*}        set {banned.%player%} to now        set {wait.%player%} to 10 minuteson join:    set {_time} to difference between {banned.%player%} and now    {_time} is less than {wait.%player%}:        {zbanowani::*} contains "%player%":            kick player due to "&4Zostales zbanowany na serwerze!"    else:        remove "%player%"from {zbanowani::*}        clear {banned.%player%}        clear {wait.%player%}  

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...