herhor67 916 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Hej!Z racji że już nic nie łączy mnie z tym forum, wypadałoby się oficjalnie pożegnać.W sumie to mi to już zbrzydło, kiedyś bym się bardziej przejął utratą takiej zaszczytnej rangi.Ale kiedyś tutaj była fajna atmosfera, wszyscy się znali i (załóżmy) szanowali.Teraz to jest zwykłe forómko z masą randomów.Czas poświęcam na inne rzeczy, "ciupię" w OGame, wygrywam na MinePlexie i innych serwerach, gram sobie w różne lajtowe gry na odprężenie itp.Cóż, na forum będę wchodził od czasu do czasu żeby zobaczyć czy nastąpiły już jakieś zmiany ku dobremu.Mam nadzieję, że przynajmniej niektóre osoby będą mnie, jednego z bardziej aktywnych i "topkowych" ludziów miło wspominały.Mam też nadzieję, iż wszystkie moje dzieła (skrypty, poradniki itp) komuś się przydały.Nie przedłużając - żegnajcie oraz bywajcie w pokoju.Ostatni taki dopisek by ja ~ herhorP.S. Nie mam do nikogo żalu za nic. Hydorax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 P.S. Nie mam do nikogo żalu za nic.Pewien jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Pewien jesteś?Tak, przynajmniej raz coś zrozum. theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theneuetimes 522 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Ale kiedyś tutaj była fajna atmosfera, wszyscy się znali i (załóżmy) szanowali.Teraz to jest zwykłe forómko z masą randomów. +420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Pa, jutro czekam tam gdzie zawsze :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Jak 3/4 i will not miss du Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanillah 76 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Żegnaj herhorku ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 nie masz przypadkiem CS'a 1.6? Ezx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 nie masz przypadkiem CS'a 1.6? Tak przypadkiem to Boguś mi miał dać gifta z csgo, dalej czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Pa Paaaaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Do zobaczenia. P.S. Dałeś mi kiedyś warna? Jeśli tak, to +1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Do zobaczenia. P.S. Dałeś mi kiedyś warna? Jeśli tak, to +1 :DTy jesteś z MOW'a więc raczej nie pisałeś w moich działach. Więc raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Więc pa, gdybyś chciał pograć, to nie zwlekaj kontaktem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIOM_123_PL 1 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 A niby w jaki sposób mamy cię pożegnać? Na serwerze impre?? Bo chyba nie :(. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi