BartekPL 0 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Witam, Wyskakuje mi wciąż error przy Lore..Wgrałem WildSkript, SkQuery.. W czym może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Poproszę twój kod, którego używasz :P.Może to być spowodowane tymi znakami "#", "@", "$", "%", "*". Jeśli ich używasz to musisz je podwoić, czyli "#" zamieniasz na "##" itp, itd. Więcej błędów mogę wyłapać poprzez wgląd do twojego kodu, więc super by było, jakbyś mi tutaj go wyświetlił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vanillah 76 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 set lore of [ITEM] to "[TEKST]%nl%[NOWA_LINIA_TEKSTU]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekPL 0 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Próbowałem @UPPróbowałem np. give diamond with lore "Nazwa" to player etc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Spróbuj tak:set {_item} to diamondset lore of {_item} to "lore"add {_item} to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Wgraj najnowsze wersje tych pluginów. give diamond named "Diamond" with lore "super lore" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BartekPL 0
Witam,
Wyskakuje mi wciąż error przy Lore..
Wgrałem WildSkript, SkQuery..
W czym może być problem?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi