ShroN 112 Opublikowano 21 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2015 Siema, przedstawiam wam mój skrypt: ZwojTP Ten skrypt jest całkowicie napisany przeze mnie. Nie wiem czy jest orginalny ale natchną mnie Metin XD. Ok może coś o skrypcie. Info: Skypt daje ci papier który nazywa się "ZwojTP" i jeżeli wcześniej ustawiłeś miejsce teleportacji przeniesie Cię do tego miejsca. Komendy: /zwojtp nick - dajesz użytkownikowi ZwojTP Uprawnienia: zwojtp.admin - uprawnienie do dawania zwoju. Czyli komendy /zwojtp nick. zwojtp.gracz - uprawnienie do używania zwoju. Instrukcja: 1. Aby ustawić miejsce teleportacji, stań w miejscu w którym chcesz ustawić punkt teleportacji i kliknij prawy guzik myszki. 2. Aby zmienić miejsce teleportacji, stań w miejscu w którym chcesz ustawić punkt teleportacji i kliknij lewy guzik myszki. 3. Jeżeli chcesz się przenieś do wyznaczonego wcześniej miejsca teleportacji kliknij prawy guzik myszki. Crafting: Pobrane: Download: Może po za forum! Usunięto dla Liberta , GG, skype Pozdrawiam ShroN AlfonsikPL, Monkey i SirSkPlus 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2015 A może go gracz scraftować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 No nie wiem, popraw zmienne. Teraz zapisujemy je {zmienna::%player%} a nie {zmienna.%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShroN 112 Opublikowano 22 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 (edytowane) @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zaraz dodam, jak na razie to jest komenda na dawanie zwoju @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zaraz się poprawi :p @Edit@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Jak zmieniłem to mi nie działało :P Edytowane 22 lipca 2015 przez ShroN SirSkPlus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 No nie wiem, popraw zmienne. Teraz zapisujemy je {zmienna::%player%} a nie {zmienna.%player%} Nie wprowadzaj w błąd. Pierwsza zmienna jest grupowa a druga indywidualna. ShroN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShroN 112 Opublikowano 23 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazikkkv1337 1 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 Nie wiem, Nie wiem lepszy jest teleportujacy guzik alepapier nwm czy sie przyda na serwer hardcore,easyhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShroN 112 Opublikowano 26 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 @UP twój wątek jest bezsensu, ty masz ocenić skrypt a nie napisać czy się przyda na serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZadusznyMPC 2 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Skrypt ciekawy zawsze sie sprzyda np na serwery hardcore. ShroN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalp 0 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 a umie ktoś dopisać oczekiwanie na teleport np. 10s ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShroN 112 Opublikowano 24 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 @Aktualizacja Dodano teleportacje po upływie X czasu (domyślnie to 5 sek) @Skalp Nie ten dział, wystarczy na pisać wątek, albo zobacz do mojego skryptu, powinieneś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Dnia 21.07.2015 o 21:36, ShroN napisał: Siema, przedstawiam wam mój skrypt: ZwojTP Ten skrypt jest całkowicie napisany przeze mnie. Nie wiem czy jest orginalny ale natchną mnie Metin XD. Ok może coś o skrypcie. Info: Skypt daje ci papier który nazywa się "ZwojTP" i jeżeli wcześniej ustawiłeś miejsce teleportacji przeniesie Cię do tego miejsca. Komendy: /zwojtp nick - dajesz użytkownikowi ZwojTP Uprawnienia: zwojtp.admin - uprawnienie do dawania zwoju. Czyli komendy /zwojtp nick. zwojtp.gracz - uprawnienie do używania zwoju. Instrukcja: 1. Aby ustawić miejsce teleportacji, stań w miejscu w którym chcesz ustawić punkt teleportacji i kliknij prawy guzik myszki. 2. Aby zmienić miejsce teleportacji, stań w miejscu w którym chcesz ustawić punkt teleportacji i kliknij lewy guzik myszki. 3. Jeżeli chcesz się przenieś do wyznaczonego wcześniej miejsca teleportacji kliknij prawy guzik myszki. Crafting: Pobrane: V 0.1 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! V 0.1+ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - odbiera zwojtp po użyciu go. V 0.2 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - teleportuje po upływie x czasu (nie odbiera zwoju) V 0.2+ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - teleportuje po upływie x czasu (odbiera zwoju) Pozdrawiam ShroN Poprostu Zajefajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Link nie działa Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi