Skocz do zawartości
  • 0

Potrzebuje na szybko ;)

Niko
 Udostępnij

Pytanie

Witam was bardzo serdecznie nie owijając w bawełnę mam do was prośbę o 2 proste skrypty:

[1]  Ban za śmierć na 5 dni ale admin by miał komęde np. /unded <nick>  która przywraca do życia czyli odbanowywuje a gracz ma 20 sekund na pożegnanie się z serwerem a po tym czasie dostaje bana na określone 5 dni ale może zjeść diaxa i wtedy nie dostanie bana ale tego diaxa może zjeść raz na 2 tygodnie jeżeli gracz zdeda i zje diaxa to jeżeli zdeda drugi raz to już nie może zjeść i dostaje bana

[2]  Tag nad głową np. Admin miał by Admin, VIP to VIP, Gracz niemiał by taga  

i tyle proszę was tylko o to ważne to jest dla mnie ;P

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

[1]  Ban za śmierć na 5 dni ale admin by miał komęde np. /unded <nick>  która przywraca do życia czyli odbanowywuje a gracz ma 20 sekund na pożegnanie się z serwerem a po tym czasie dostaje bana na określone 5 dni ale może zjeść diaxa i wtedy nie dostanie bana ale tego diaxa może zjeść raz na 2 tygodnie jeżeli gracz zdeda i zje diaxa to jeżeli zdeda drugi raz to już nie może zjeść i dostaje bana

Poproszę masło maślane o smaku maślanym z masłem. Niech będzie komenda /maslo aby dostać masło, którym się daje masło jedząc masło.

Byś to opisał po polsku, bo ja nic nie rozumiem.

• 0

Poproszę masło maślane o smaku maślanym z masłem. Niech będzie komenda /maslo aby dostać masło, którym się daje masło jedząc masło.

Byś to opisał po polsku, bo ja nic nie rozumiem.

chodzi o napisanie skryptu na ban na 5dni z komenda dla admina na odbanowanie np. /unded <nick>

• 0
variables:	{timeban} = 259200 #3 dni polecam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!)        {ban} = falseon death of player:	send "&4Masz 20 sekund na pozegnanie sie z serwerem :("	wait 20 seconds        set {ban} to true        if {ban} is true:	kick player due to "&fUmarles masz bana na 3 dni. Mozesz rowniez kupic unbana na stronieZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!"        wait {timeban} seconds        set {ban} to false        	if player eat cookie:	if event-item name is "&6Ciasteczko unban":		set {ban} to false		send "&2Zjadles ciasteczko unbana :)"command /unded <player>:	trigger:		if player has permission "unban.ded":			unban %offline player%			send "&7Gracz &6%arg 1% &7zostal odbanowany :)"			stop

i

on skript load:    if player has permission "tag.color.gracz": #Mozesz zmienic to gracz na np. vip albo ga albo gm itp..    set player's tag to "%player's name%" #Jezeli dawales komus kolorowy nick to daj mu ta permisje aby mial kolorowy nick nad glowa    stop    if player has permission "tag.gracz":    set player's tag to "&8"    stop    if player has permission "tag.vip":    set displayed prefix of player to "&8[&6VIP&8]"    stop    if player has permission "tag.gm":    set displayed prefix of player to "&6[&8GM&6]"    stop    if player has permission "tag.ga":    set displayed prefix of player to "&1[&8GA&1]"    stop

Prosze ;)

Edytowane przez Syarru

• 0

@up od kiedy można zmienić opcje na true? To potrzeba jakiś dodatek SyarruSk? Z tego co wiem opcja tak nie zadziała bo po pierwsze opcja "ban" nie ma odniesienia do gracza wiec powinno być w variables {ban::%player%} = false i teraz można to dać na True. Pozatym jedli zredtartuje się serwer w ciagu tych 3 dni to licznik się wyzeruje

#Edit Player eat cookie to tez jakis SyarruSk+? :D Możliwe ze znowu dostane punkty za spam ale w sumie do tematu bledy omawiam bo norbi sypie we mnie tymi punktami ;_;

Edytowane przez xSztixPL

• 0
variables:	timeban = 259200 #3 dni polecam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!)        ban = falseon death of player:	send "&4Masz 20 sekund na pozegnanie sie z serwerem :("	wait 20 seconds        set ban to true        if ban is true:	kick player due to "&fUmarles masz bana na 3 dni. Mozesz rowniez kupic unbana na stronieZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!"        wait {timeban}        set ban to false        	if player eat cookie:	if event-item name is "&6Ciasteczko unban"		cancel event		send "&2Zjadles ciasteczko unbana :)"command /unded <player>:	trigger:		if player has permission "unban.ded":			unban %offline player%			send "&7Gracz &6%arg 1% &7zostal odbanowany :)"			stop
on skript load:    if player has permission "tag.color.gracz" #Mozesz zmienic to gracz na np. vip albo ga albo gm itp..    set player's tag to "%player's name%" #Jezeli dawales komus kolorowy nick to daj mu ta permisje aby mial kolorowy nick nad glowa    stop    if player has permission "tag.gracz":    set player's tag to "&8"    stop    if player has permission "tag.vip":    set displayed prefix of player to "&8[&6VIP&8]"    stop    if player has permission "tag.gm":    set displayed prefix of player to "&6[&8GM&6]"    stop    if player has permission "tag.ga":    set displayed prefix of player to "&1[&8GA&1]"    stop

Skrypt 1, wiersz 2 i 3 - nie tak zapisuje się zmienne

Skrypt 1, wiersz 3, 6, 7, 8, 13, 14, 15; Skrypt 2, wiersz 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 13 - złe tabowanie

Skrypt 1, wiersz 7, 8 i 11 - nie istnieje coś takiego jak "ban is true"

Skrypt 1, wiersz 10 - nie jestem pewny, ale sądzę, że brakuje tam jednostki czasu (ticks/seconds/hours etc.)

Skrypt 1, wiersz 12 - nie można jeść podczas/po umierania, błąd logiczny

Skrypt 1, wiersz 13; Skrypt 2, wiersz 2 - brak znaku ":" po zapytaniu

Skrypt 1, wiersz 14 - nie można anulować śmierci gracza

• 0

Chyba można anulować śmierć gracza tylko wtedy trzeba dać heal Player ale jest to zbudowane bo będzie się poruszal zabity Steve taki czerwony model xd

@down albo heal the Player tylko ze może być tak ze mu pól serca nie zostanie np ma jedno serce i ktos go udezy diax mieczem :d

Edytowane przez xSztixPL

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...