MilutuS 2 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 Witam napisałem top5 na score board lecz chciałbym zeby był tylko pokazywany dla graczy na danym regionie Tutaj próbowałem cos zrobić lecz nie działa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!A tutaj kod na top5 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MilutuS 2 Opublikowano 24 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MiniGameShoot 25 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 Może daj on region enter: wait tick: if %region at player% = "nazwa rg": kod na sb. Ps piszę z tela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MilutuS 2 Opublikowano 25 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 a mozesz mi napisać cały kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MiniGameShoot 25 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 On region enter: Tab wait tick Tab if %region at player% = "nazwa regionu": Tab tab kod na score board. Piszę z tela więc sry za TAB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 On region enter: Tab wait tick Tab if %region at player% = "nazwa regionu": Tab tab kod na score board. Piszę z tela więc sry za TAB.on region enter: if region at player is "nazwa regionu": #kodPoprawiłem pana @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, bo ten nie wie nic o pisaniu %% bez "". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MilutuS 2 Opublikowano 25 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Taki error ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 on region enter: if region at player is "nazwa regionu": #kodalboon region enter: if region is "nazwa regionu": #kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MiniGameShoot 25 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 spróbuj tak jak ja napisałem. w %% daj.ja mam u siebie na serwerze tak:on region enter: wait 1 tick if "%region at player%" contains "a": display board named "Nazwa-SB" to player move display of player to sidebarpo display możesz dawać make score itd aby dodać kolejne linijki ale ja to robiłem jako animowane więc dla tego tu nie ma innych wartości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MilutuS 2 Opublikowano 26 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) kompletnie nie wiem jak to zrobićChce zeby na regionie mp6 Była uzywana zmienna {Czas.16:.*} i robiona z niej topka a na regionie mp5 {Czas.15:.*}i robiona z niej topka Chodzi mi o to żeby każda pobierała inną zmienną i wyświetlała ją na regionie Edytowane 26 czerwca 2015 przez MilutuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MilutuS 2 Opublikowano 26 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Help ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MilutuS 2 Opublikowano 27 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MilutuS 2
Witam napisałem top5 na score board lecz chciałbym zeby był tylko pokazywany dla graczy na danym regionie
Tutaj próbowałem cos zrobić lecz nie działa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
A tutaj kod na top5 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi