Skrypcior 7 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) Hejka, mam skrypcik (duży xd) z dawaniem rang na czas i stałe. Wszystko było by ok gdyby nie:#zebyscie nie kopiowali ;3jak ktoś chce pogadać w tej sprawie to zapraszam na mojego tsa: [ciach], takie rzeczy załatwiaj w temacie albo na PW ~herhor (to nie reklama!)Tylko ta komenda /pex user ... nie działa jak powinna :c Edytowane 19 czerwca 2015 przez herhor67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 zamień %arg (nr.)% na %arg-(nr.)%, czyli %arg-1% etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skrypcior 7 Opublikowano 18 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) zamień %arg (nr.)% na %arg-(nr.)%, czyli %arg-1% etc. Range daje.. Ale nie zabiera jej po czasie (wina pexa) i pytanie i komendę. Podmienie i sprawdze. Edytowane 18 czerwca 2015 przez Skrypcior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheElektrolusXD 2 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 W pluginie permissionsex nie da się dawać rang na czas.Musisz użyć pluginu azrank.komenda /setrank {NICK} {RANGA} {CZAS} {ILOŚĆ_DNI/SEKUND/MINUT/MIESIECY} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skrypcior 7 Opublikowano 18 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 W pluginie permissionsex nie da się dawać rang na czas.Musisz użyć pluginu azrank.komenda /setrank {NICK} {RANGA} {CZAS} {ILOŚĆ_DNI/SEKUND/MINUT/MIESIECY}A myślisz po co robię skrypt? Aby zrobić coś mniej bugującego się -.-Da się pexem dać rangę na czas ale jest to długa komenda i wpisuje się czas w sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 19 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 @2up >.< Weź wyjdź... To jest inny plugin. Zaraz sprawdzę te rangi na czas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skrypcior 7 Opublikowano 19 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 Zrobiłem to inaczej ;d Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 19 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Skrypcior 7
Hejka, mam skrypcik (duży xd) z dawaniem rang na czas i stałe. Wszystko było by ok gdyby nie:
Tylko ta komenda /pex user ... nie działa jak powinna :c
Edytowane przez herhor67Odnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi