Skocz do zawartości
  • 0

Problem z czasem w scoreboard

DαrϰVεnuς
 Udostępnij

Pytanie

Hey, otóż mam problem, bo nie mogę dodać czasu do scoreboardu, po prostu linijka z czasem się nie wyświetla.

command /xd:    trigger:        set {time::%player%} to now	    create new Scoreboard "x"        set value of score "xd" in board "Score" to {time::%player%}        set scoreboard of playerto "x"every 1 second:    loop all players:   	 add 1 second to {time::%loop-player%}   	 set value of score "xd " in board "x" to {time::%loop-player%}

Mniej więcej coś takiego, pisałem na szybko, bez zbędnego pokazywania kodu. XD

Teraz, czemu to nie działa? >.<

PS: Jeżeli zadziała to w innym dodatku ze scoreboardem, to podawać.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

masz napisane  create new Sscoreboard a nie create new Scoreboard. Dwa s masz i może dla tego? A jaki dodatek? :D

Edit: ok Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! więc może to przez te 2x s albo źle tu wkleiłeś

Edytowane przez MiniGameShoot

• 0

Zrób lepiej coś takiego może (inaczej nie będzie działać tak jak ty chciałeś bo format godziny jest taki: hh:mm:ss)

command /xd:    trigger:        set {time::%player%} to now        create new Scoreboard "x"        set value of score "Godzina" in board "Score" to 1        set value of score "%{time::%player%}%" in board "Score" to 2        set scoreboard of player to "x"every 1 second:    loop all players:        add 1 second to {time::%loop-player%}        set value of score "Godzina" in board "x" to 1        set value of score "%{time::%player%}%" in board "x" to 2
Edytowane przez KiszonaBestia

• 0

>_<

every 1 second:    loop all players:        set {time::%loop-player%} to "%hour%:%minutes%"

- Powinno działać

@edit xD nie "player" tylko "loop-player" (taka pomyłeczka)

@edit x2. Jeśli chodzi o datę to "%day%.%month%.%year%".

Edytowane przez lewatywapolska

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...