xFishu 3 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 (edytowane) Mapa custom terrain. góry pokryte śniegiem. Polecam używać Conquest resource packa i optifine (potrzebny do wyświetlania bloków ze zmienionym metadata), w innym wypadku góry nie będą wyglądać aż tak fajnie, lecz nadal będą ładne.Link z do pobrania: Pobierz z mojego profilu na planetminecraft KLIKKilka screenów:Cinematic:>http://youtu.be/6VArlPPoirASiema! Ta mapa to tylko custom terrain. Podczas grania na tej mapie polecam używać teksturek Conquest i optifina :)Możesz używać tej mapy w swoich projektach/światach/serwerach bez żadnego specjalnego pozwolenia ode mnie pod warunkiem, że w swojej pracy umieścisz mnie jako twórce terenu.Pozdro 600! Edytowane 1 czerwca 2014 przez xFishu AboundPL i Dinekkk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juraso 78 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Hmm Fishowiasty ;) Chyba nie widziales Temat: Mapa przygodowa w stylu sredniowiecznym Troche mapka nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 dobuduj zamek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFishu 3 Opublikowano 30 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 (edytowane) W średniowieczu też były góry! Żartuje, weź usuń ten wątek.Nie usuwaj po prostu nie biorę udziału w konkursie. Edytowane 30 maja 2014 przez xFishu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzeS 17 Opublikowano 31 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2014 No wygląda super :D pobiore jak bede na laptopie. Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeviBoyPL 161 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Właśnie mapa jest naprawdę świetna. Dobuduj coś! Wiedz, że masz mój głos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Nieźle ale dodaj może jakieś struktury? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFishu 3 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Nieźle ale dodaj może jakieś struktury? :)Nieee ;p Tą mapkę uważam za ukończoną i nie będę do niej nic dodawać ;p Chciałem uzyskać taki efekt chłodu, pustki, dlatego nie ma tam żadnych drzew tylko śnieg, lód i skały ;p DzikiKoxTajskibox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterPL 0 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Mapa bardzo ladna.Z checia ja pobiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asas 7 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Ladna mapka a jesli chodzi o dobudowanie nic nie trzeba :) DzikiKoxTajskibox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raitone 1 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Twoja czy Pmc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 Jego mapka, nawet ktoś z forum osobiście widział jak ją buduję. IMO Mapka genialna :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 bardzo fajny custom terrain, spróbuj zrobic tropiki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydorax 194 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Jeśli się wolno spytać jakich shaderów używasz bo wyglądają zajebiście :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Fajna mapka... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys™ 29 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 moim zdaniem jedyne co robi wrzenie na tej mapie to efekt dodany przy pomocy texturki...Bez niej szkoda gadać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrevenPl 11 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Bardzo fajna mapka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi