ShroN 112 Opublikowano 30 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2015 Witam, napisał by mi ktoś skrypt na scoreboard ? Taki prosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 30 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2015 Scoreboard jest już wbudowany w mc vanillę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 31 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2015 Sorry, może sprostuje. Chodzi mi o scoreboard na którym będą pisały staty gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 31 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2015 display board named "Statystyki" to playermake score "Zabojstwa:" in board of player to {zmienna}make score "Zgony:" in board of player to {zmienna}make score "Asysty:" in board of player to {zmienna}move display of player to sidebarNie testowane, wymaga SkQueryChyba, że chodzi ci o scoreboard nad nickiem albo na tab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 31 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2015 Nie działa... Tak, posiadam SkryptPlus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrschmock 0 Opublikowano 31 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2015 display board named "Statystyki" to playermake score "Zabojstwa:" in board of player to {zmienna}make score "Zgony:" in board of player to {zmienna}make score "Asysty:" in board of player to {zmienna}move display of player to sidebarNie testowane, wymaga SkQueryChyba, że chodzi ci o scoreboard nad nickiem albo na tab to tak dziala ze Skrypt 2.2 nawet na MC 1.8.6 Nie działa... Tak, posiadam SkryptPlus Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! powiedzial ze potzebujesz "SkQuery" a te "{zmienne} trzeba zdefinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 31 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2015 No przecież wiem... Mam SkQuery, oraz pozmieniałem zmiennedisplay board named "Statystyki" to player|tab|make score "Zabojstwa:" in board of player to {zmienna}|tab|make score "Zgony:" in board of player to {zmienna}|tab|make score "Asysty:" in board of player to {zmienna}|tab|move display of player to sidebarTak mam kod, pisze mi żebym usunął tab. Gdy to robie pisze mi że kod jest niepoprawny czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 31 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2015 Musisz to dopisać do jakiegoś kodu ;-; np.command gowno: trigger: display board named "Statystyki" to player make score "Zabojstwa:" in board of player to {zmienna} make score "Zgony:" in board of player to {zmienna} make score "Asysty:" in board of player to {zmienna} move display of player to sidebar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MiniGameShoot 25 Opublikowano 31 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2015 Lepiej w on join Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 4 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2015 Dzieki, juz rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 4 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ShroN 112
Witam, napisał by mi ktoś skrypt na scoreboard ? Taki prosty.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi