_Kacpross 4 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Hej! c: Jest możliwe anulowanie dropu nie używając wyrażenia "cancel event"? Chodzi mi o to, żeby kamień po zniszczeniu nie wypadał na ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Messie911 0 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Nie ma takiej możliwości :diabełek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Kacpross 4 Opublikowano 9 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Wolę, żeby ktoś to potwierdził. Nie wierzę ci - jesteś nowym użytkownikiem. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan_Pierdziadek 0 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Chyba "Cancel evenet drop for stone", nie testowałem, zajżyj do mnie na pytania. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Kacpross 4 Opublikowano 9 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Chyba "Cancel evenet drop for stone", nie testowałem, zajżyj do mnie na pytania. :( Nie działa. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) on drop on stone: clear drops Edytowane 9 maja 2015 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 on drop on stone: clear dropsa nie lepiej jakoś clear drops stone, bo tak to będzie wszystkie przedmioty na ziemi usuwało,a załozmy ze jak jest z 20 graczy na serwerze, to prawie ciagle ktos kopie i nie bedzie sie dalo nic wyrzucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Jest to możliwe. on mine of stone: #kiedy wykopiemy stone set {kupa} to true #ustawiamy {kupa} na true, aby zdefiniowac, ze to wypada ze stoneon item spawn of cobblestone or stone: #kiedy stone lub cobblestone pojawi się na świecie if {kupa} is true: #jezeli {kupa} jest true (ustawiamy przy wylatywaniu stone cancel event #anuluj spawnprzetestowane i działa. Takie coś jest w nDrop i działa rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Kacpross 4 Opublikowano 10 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 maja 2015 (edytowane) przetestowane i działa. [...] działa rewelacyjnie. Nie powiedziałbym. Teraz nie mogę wyrzucić cobblestone i stone na ziemię! :( Edytowane 10 maja 2015 przez _Kacpross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 10 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie możesz, bo {kupa} zawsze jest true :-) Zaraz po tym cancel event dodaj linijke clear {kupa} Norbi i PoweredDragon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Kacpross 4 Opublikowano 10 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 maja 2015 @upDzięki. :)Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 10 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2015 Tak, zapomniałem o clear {kupa}. Dzięki @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! za poprawienie. Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Kacpross 4
Hej! c: Jest możliwe anulowanie dropu nie używając wyrażenia "cancel event"? Chodzi mi o to, żeby kamień po zniszczeniu nie wypadał na ziemię.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi