RickPlayingPL 130 Opublikowano 25 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2014 Mam pytanie czy dało by się przyśpieszyć wybuchanie tnt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 25 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2014 no można daćon place of tnt: delete block create explosion at event-locationpowinno zadziałać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 25 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 maja 2014 no można daćon place of tnt: delete block create explosion at event-locationpowinno zadziałać :)Ale ja musze miec to do minigames wiec, on rightclick holding a tnt, shoot primed tnt from player at speed 1 cos w tym stylu tylko nigdy nie idzie zadac drugiemu obrazen bo wolno wybucha ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 25 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2014 Zawsze możesz wystrzelić jakiś projectile i wytworzyć eksplozję w miejscu trafienia (w razie potrzeby użyj też "safe explosion" aby nie niszczyć mapy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RickPlayingPL 130
Mam pytanie czy dało by się przyśpieszyć wybuchanie tnt?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi