theneuetimes 522 Opublikowano 16 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2014 Siema Chciałbym wam zaprezentować mój kolejny skrypt, a mianowicie skrypt który pozwala zmieniać nazwy itemów (działa również z kolorami). Komendy /name <nazwa> (items.rename) - Zmiana nazwy itemu Kod options: tag: &3[Renamer]&2command /name [<text>]: trigger: player has permission "items.rename": arg 1 is empty: send "{@tag} Uzyj &e/name <nowa nazwa>&2 aby zmienic nazwe przedmiotu!" else: set the name of player's tool to coloured argument else: send "Brak uprawnien!" Bobos, Żyraf i Danko19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotto 11 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 No spoczko np na mapke jak robisz itm na gildie czyli /name &3DIAMOND x64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sophir_ 0 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 spoczko =) pomysł oryginalny,znakomity =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 @up Pomysł znakomity i orginalny -,- skopiował i przerobił... a zwłaszcza jakbym nie dał zlecenie na taki skript to by nie napisał go... Skript do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theneuetimes 522 Opublikowano 13 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Ludzie, patrzcie na datę. @up Pomysł znakomity i orginalny -,- skopiował i przerobił... a zwłaszcza jakbym nie dał zlecenie na taki skript to by nie napisał go... Skript do kosza Skrypt napisałem gdyż potrzebowałem go na moim serwerze, a że wtedy na forum skryptów było niewiele dodałem go, paru osobom się przydał. Kiedy napisałeś te zlecenie? Szukałem w twoim profilu i nie znalazłem, mógłbyś podlinkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Czekaj zara znajdę... i zara ci dak link do tego samego skripta theneuetimes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) Link ==Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Moj post został usunięty z powodu [MultiPost] ss poniżej Edytowane 13 października 2014 przez _Of3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theneuetimes 522 Opublikowano 13 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Mój temat napisany w lutym, a zlecenie w październiku. Hm? _Of3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 A to uszanowanie RaiZeN... sora wyszłem na głópka który nie czyta daty theneuetimes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobos 0 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 witajcie jak to pobrac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 44 minuty temu, Bobos napisał: witajcie jak to pobrac ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! boże, odkop. serio? Polski Sześcian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi