Mam problem ponieważ przy śmierci lub otrzymaniu obrażeń nie działa mi dodawanie do zmiennej.
Kod:
on death: attacker is holding wooden sword named "&c&lMiecz Pozeracza Dusz" with lore "&c&lLiczba Dusz: %{dusze.%attacker%}%" if helmet of attacker is not wither skeleton head named "&e&lUluMulu": add 1 to {dusze.%attacker%} <--- wait 1 tick set lore of attacker's tool to "&c&lLiczba Dusz: %{dusze.%attacker%}%" else: cancel event
Kolejny problem to problem ze spawnowaniem mobów na bloku (Kod na ołtarz do przyzywania bossa):
on rightclick on dirt: block east clicked block is Enchantment Table block west clicked block is Enchantment Table block north clicked block is Enchantment Table block south clicked block is Enchantment Table spawn zombie 5 above targeted block <--- #push the player upwards at speed 0.5 #push the player behind at speed 3 send "test"
Trzecią rzeczą jest pytanie odnośnie bloków:
Już jakiś czas męczę się z faktem iż nie odczytuje mi głowy czarnego szkieleta jako bloku i chociaż nie wywala błędów nie mogę go w żaden sposób wykorzystać. Tak więc pytanie brzmi: Jak odwołać się do bloku głowy withera.
Pytanie
Mr. Edgarsz 164
Witam.
Mam problem ponieważ przy śmierci lub otrzymaniu obrażeń nie działa mi dodawanie do zmiennej.
Kod:
Kolejny problem to problem ze spawnowaniem mobów na bloku (Kod na ołtarz do przyzywania bossa):
Trzecią rzeczą jest pytanie odnośnie bloków:
Już jakiś czas męczę się z faktem iż nie odczytuje mi głowy czarnego szkieleta jako bloku i chociaż nie wywala błędów nie mogę go w żaden sposób wykorzystać. Tak więc pytanie brzmi: Jak odwołać się do bloku głowy withera.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam,
Edgarsz.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi