Skocz do zawartości
  • 0

Jak zrobić scoreboard w GattSK?

K_A196
 Udostępnij

Pytanie

Tak jak w temacie...

Robie cos takiego:

create a new scoreboard "Wioska %loop-player%"			set scoreboard of loop-player to "Wioska %loop-player%"			create "dummy" objective for board "Wioska %loop-player%" named "Mieszkancy"			set objective display slot for objective "Mieszkancy" in board "Wioska %loop-player%" to "sidebar"			set objective display name for objective "Mieszkancy" in board "Wioska %loop-player%" to "&e&lMieszkancy"			set value of score "Mieszkancy" in board "Wioska %loop-player%" objective "Mieszkancy" to 600

Ale nie działa... tzn. błędów 0 ale się nie wyświetla ;_;

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
every 10 second:	loop all players:		if {wioska.ex.%loop-player%} is true:			create a new scoreboard "Wioska %loop-player%"			set scoreboard of loop-player to "Wioska %loop-player%"			create "dummy" objective for board "Wioska %loop-player%" named "Mieszkancy"			set objective display slot for objective "Mieszkancy" in board "Wioska %loop-player%" to "sidebar"			set objective display name for objective "Mieszkancy" in board "Wioska %loop-player%" to "&e&lMieszkancy"			set value of score "Mieszkancy" in board "Wioska %loop-player%" objective "Mieszkancy" to 600

Próbowałem też komendą... jkbc zmienną logiczną daje sobie też przez komende i ona na pewno działa...

(sprawdzałem sendem)

• 0

Nie musze, ale na SkQ mi nie działa nawet jak skopiuje kod z przykładów etc. (Error)

Słyszałem że ten projekt jest tam porzucony...

Jeżeli nie to prosiłbym o przerobienie mojego kodu na kod działający z innego dodatku :)

@Edit: Do zamknięcia... Przestroga na przyszłość - aby tablica działała potrzebny reload ;)

Edytowane przez K_A196

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...