sula008 2 Opublikowano 16 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 Witam, jak się w skripcie ew w MC nazywa ogolona owca, ogółem bez wełny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 16 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 Zobacz shaved sheep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 16 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 shore sheep jak się nie mylę :D A jak nie, to...spawn sheep at location of playershear spawned entity Norbi i sula008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sula008 2 Opublikowano 16 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 to moze inaczej, mam taki kod:on rightclick on a sheep: if player is in world "survival": if player is holding Shears: chance of 20%: create an explosion of force 5 at the clicked sheep else: send "masz farta"to przykładowy kod na owce która wybucha i chce zrobić ala "zabezpieczenie" że jeżeli będą klikać na ogoloną owce to żeby ona nie wybuchła ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 16 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 on rightclick on a sheep: if player is in world "survival": if player is holding Shears: {shear.%clicked entity%} is not set: set {shear.%clicked entity%} to true stop {shear.%clicked entity%} is true: chance of 20%: cancel event create an explosion of force 5 at the clicked entity else: send "masz farta" unshear clicked entity clear {shear.%clicked entity%}Bardziej się przekombinować nie da xD Norbi i sula008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sula008 2 Opublikowano 17 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja 2014 (edytowane) Dzięki Dragon za naprowadzenie na właściwy trop udało mi się zrobić :Don rightclick on a sheep: if player is in world "survival": if player is holding Shears: if clicked sheep is baby sheep: stop else: if clicked sheep is unsheared sheep: chance of 20%: create an explosion of force 5 at the clicked sheep send "{@p.prefix}Oj ups, wybuchła" else: send "{@p.prefix}Tym razem masz szczęście że owca Ci nie wybuchła"może komuś się przyda, do zamknięcia :) Edytowane 17 maja 2014 przez sula008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 700 Opublikowano 19 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sula008 2
Witam, jak się w skripcie ew w MC nazywa ogolona owca, ogółem bez wełny ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi