Skocz do zawartości
  • 0

Dodawanie itemow do skrzynek przez loop

DαrϰVεnuς
 Udostępnij

Pytanie

Witam, w moim pierwszym pytaniu chce się dowiedzieć jak dodawać itemy do skrzynek przez loopowanie.

Moj przykład:

command /test:    trigger:	    set {chest::%player%} to true  on rightclick on chest:    if {chest::%player%} is true:	    cancel event	    set {skrzynia::%clicked block%} to "test"	    clear {chest::%player%}	    stop command /item:    trigger:	    loop all blocks:		    if loop-block is chest:			    if {skrzynia::%loop-block%} is "test":				    give diamond to loop-block				    stop 

I jak zrobic aby do kazdej skrzynki co ma zmienna {skrzynia::%clicked block%} = test, dodaje item za jedną komendą? To wyżej oczywiscie nie działa. Nie wywala błędów, lecz nie dodaje nic do skrzyń.

Edytowane przez GrimoN

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Sprawdz czy to działa, jak tak to mam zepsuty plugin, bo próbowałem w taki sposób :)

Przepraszam, mój błąd, wywala error:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Tak samo jest przy add i give.

Edytowane przez GrimoN

• 0

Ty jesteś dziwny. Sam opis działu mówi: "Masz problem z instalacją wtyczki na serwer? A może po prostu nie wiesz co robi dane wydarzenie? Dział przeznaczony tylko do pomocy technicznej Skripta.". więc o co ci chodzi? Jeżeli chciałbyś, aby ktoś ci to zrobił, napisz w zleceniach.

add 1 diamond to inventory of block at loop-block

• 0

@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Najzwyczajniej w świecie pomyliłem działy, proszę o przeniesienie tego tu:

Na dodatek skrawek kodu, który podałeś również nie działa:

• 0

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!".

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...