Witam, zrobiłem skript na home2 dla VIPów, wszystko ładnie śmiga lecz invite wygląda tak że osoba daje uprawnienia dla gracza aby ten mógł się tp do niego na home i chciałbym to zmienić tak aby "skanowało" listę invite gracza X i jeżeli gracz Y jest na owej liście to mógł in się tp na home gracza X. Próbowałem to zrobić lecz nie wychodziło mi coś bo zmiennych aż tak bardzo nie ogarniam tak jak i pętli :-(
Kod na invite:
if arg 1 is "invite": if arg 2 is set: if player has permission "pg.vip.home": execute console command "pex user %arg 2% add homes.%player%" wait a tick send "Dałeś mozliwość teleportowania się na Twój home graczowi %arg 2%" wait a tick Set {homes.list.%player%::%arg 2%} to "%arg 2%" stop
Kod na tp gracza Y na home gracza Y:
if arg 1 is set: if player has permission "homes.%arg 1%": teleport player to {homes.%arg 1%.location} send "Zostałeś przeteleportowany na home %arg 1%" if player doesn't have permission "homes.%arg 1%": send "Nie masz uprawnien do home gracza %arg 1%"
Pytanie
sula008 2
Witam, zrobiłem skript na home2 dla VIPów, wszystko ładnie śmiga lecz invite wygląda tak że osoba daje uprawnienia dla gracza aby ten mógł się tp do niego na home i chciałbym to zmienić tak aby "skanowało" listę invite gracza X i jeżeli gracz Y jest na owej liście to mógł in się tp na home gracza X. Próbowałem to zrobić lecz nie wychodziło mi coś bo zmiennych aż tak bardzo nie ogarniam tak jak i pętli :-(
Kod na invite:
Kod na tp gracza Y na home gracza Y:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi