SkepsonTV 20 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Witam,otóż pytanie na dziś brzmi: Jak obliczyć w skripcie wartość precentową dwóch zmiennych ? Z góry dziękuje za odpowiedzi :D LAJKI się posypią :) Lorax.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) ale o co głównie ci chodzi? Chodzi o chance? Jeżeli tak to możesz coś zrobić z options i dodać np. Wartosc1 = 20% niżej Wartosc2 = 30% a w jakimś wątku :p możesz sumować np.chance of {@watrosc1}+(@wartosc2}%:kod...PS.Szczelałem [ :D], bo nwm o co chodzi Edytowane 30 stycznia 2015 przez EndDragos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkepsonTV 20 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 ale o co głównie ci chodzi? Chodzi o chance? Jeżeli tak to możesz coś zrobić z options i dodać np. Wartosc1 = 20% niżej Wartosc2 = 30% a w jakimś wątku :p możesz sumować np.chance of {@watrosc1}+(@wartosc2}%:kod...PS.Szczelałem [ :D], bo nwm o co chodziChodzi mi o obliczenie wartości procentowej dwóch zmiennych np. jakie działanie mam wykonać na dwóch zmiennych, by otrzymać procent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 jezeli te zmienne sa liczbami to ({zmienna1}:{zmienna2})*100 :Da tak wgl to nwm czy tak sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Set {_procent} to ({_zmienna1}/{_zmienna2})*100% SkepsonTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkepsonTV 20 Opublikowano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Dzięki, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomośćTen temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkepsonTV 20
Witam,
otóż pytanie na dziś brzmi: Jak obliczyć w skripcie wartość precentową dwóch zmiennych ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi :D
LAJKI się posypią :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi