Xawers105 5 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 Mam pewien problem. W moim skrypcie dodałem, że jeśli niema ustawionego argumentu pisze komendy skryptu.jest: else: send: "&cpomoc skryptu" i nwm co jest źle. Nie widzę bugów. A pisze: 'send: "tra tata"' is not a boolean (yes/no). Jak to naprawić?Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 else: send "&cpomoc skryptu"ty dałeś dwukropek po "send" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JkkS 2 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) else: send "&cpomoc skryptu" # - tak powinno wygladac ;p Edytowane 28 stycznia 2015 przez JkkS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomośćTen temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xawers105 5
Mam pewien problem. W moim skrypcie dodałem, że jeśli niema ustawionego argumentu pisze komendy skryptu.
jest:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi