Troche sie pogubiłem w regulaminie DZIAŁU PROBLEMY (to dlatego ze jestem tu nowy), ale myśle że admini mi wybaczą :D
np. gdzie mam wpisac nazwe tematu jak tu jest tylko tytół, gdzie mam pisać pierwszy post i dlaczego mam do wyboru prefiksy jak one nie są wymagane i są zabronione. -jak pisze w regulaminie :D
Ale chodzi o to że, gdy piszę na tabliczce w lini 1: porownanie , w lini 2: 10 a w lini 3: 5 i klikam na nią prawym to wyskakuje mi:
Pierwsza linijka nie jest wieksza (od drugiej), ani nie jest mniejsza, nie jest tez rowna. (WTF-BOOOOOOOOOOOOM mozg rozsadzony)
mimo ze 10 (linia 1) jest wieksze od 5 (linia 2)
On right click on sign: if line 1 of clicked block is "porownanie": set {l1} to line 2 of clicked block set {l2} to line 3 of clicked block if {l1} is bigger than {l2}: send "&cPierwsza linijka wieksza . (%{l1}% > %{l2}%)" stop if {l2} is bigger than {l1}: send "Druga linijka wieksza . (%{l1}% < %{l2}%)" stop if {l2} is equal to {l1}: send "Pierwsza linijka rowna drugiej. (%{l1}% = %{l2}%)" stop send "Pierwsza linijka nie jest wieksza (od drugiej), ani nie jest mniejsza, nie jest tez rowna. (WTF-BOOOOOOOOOOOOM mozg rozsadzony)"
Pytanie
Lorax.pl 6
Hejka ;D to znowu ja, Lorax.
Troche sie pogubiłem w regulaminie DZIAŁU PROBLEMY (to dlatego ze jestem tu nowy), ale myśle że admini mi wybaczą :D
np. gdzie mam wpisac nazwe tematu jak tu jest tylko tytół, gdzie mam pisać pierwszy post i dlaczego mam do wyboru prefiksy jak one nie są wymagane i są zabronione. -jak pisze w regulaminie :D
Ale chodzi o to że, gdy piszę na tabliczce w lini 1: porownanie , w lini 2: 10 a w lini 3: 5 i klikam na nią prawym to wyskakuje mi:
Pierwsza linijka nie jest wieksza (od drugiej), ani nie jest mniejsza, nie jest tez rowna. (WTF-BOOOOOOOOOOOOM mozg rozsadzony)
mimo ze 10 (linia 1) jest wieksze od 5 (linia 2)
On right click on sign:
if line 1 of clicked block is "porownanie":
set {l1} to line 2 of clicked block
set {l2} to line 3 of clicked block
if {l1} is bigger than {l2}:
send "&cPierwsza linijka wieksza . (%{l1}% > %{l2}%)"
stop
if {l2} is bigger than {l1}:
send "Druga linijka wieksza . (%{l1}% < %{l2}%)"
stop
if {l2} is equal to {l1}:
send "Pierwsza linijka rowna drugiej. (%{l1}% = %{l2}%)"
stop
send "Pierwsza linijka nie jest wieksza (od drugiej), ani nie jest mniejsza, nie jest tez rowna. (WTF-BOOOOOOOOOOOOM mozg rozsadzony)"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi