Hydorax 194 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Witam :hi2:Mam problem odnośnie odtwarzania cząstek w addonie WildSkript.Według doc zawartego na stronie skUnity wyrażenie:effect %text% [[with [data]] %number%] at %location% to %player%Powinna działać, jednakże nie został podany żaden przykład, jak tego użyć.Próbowałem wpisywać różne wartości lecz z marnym skutkiem :| Link do Doc - KLIK Może ktoś z was wie jak użyć tego wyrażenia. Pomoc nagradzana lajkami :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Na sucho: effect "heart" with data 1 at player to player Hydorax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 18 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 nope :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys™ 29 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 ten fragment skryptu ci pomoze.. (używam go i działa) every 1 seconds: name of loop-player's boots is "&6Szmaragdowe Buty": spawn 8 of particle Happy Villager:0.1 offset by 0.5, 1, 0.5 at loop-player wyświetla światełka szczesliwego villagera dookola gracza który ma "szmaragdowe buty" Pomogłem? kliknij like!!! Hydorax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 W oficjalnym doc WS nie znalazłem tego efektu nawet. W source też nie znalazłem. Hydorax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 18 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 ten fragment skryptu ci pomoze.. (używam go i działa) every 1 seconds: name of loop-player's boots is "&6Szmaragdowe Buty": spawn 8 of particle Happy Villager:0.1 offset by 0.5, 1, 0.5 at loop-player wyświetla światełka szczesliwego villagera dookola gracza który ma "szmaragdowe buty" Pomogłem? kliknij like!!!Hmm, tylko on używa SkQuery, a bardziej zależałoby mi na WS ;/ W oficjalnym doc WS nie znalazłem tego efektu nawet. W source też nie znalazłem.:0 Czyli doc kłamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 @Hydorax Czyli jak widać, skunity nie zaktualizowane. Idę szukać dalej. Hydorax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 18 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Wyjaśnione z twórcą dodatku, na ten czas WildSkript nie zawiera tegoż wyrażenia. Zamykam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hydorax 194
Witam :hi2:
Mam problem odnośnie odtwarzania cząstek w addonie WildSkript.
Według doc zawartego na stronie skUnity wyrażenie:
Powinna działać, jednakże nie został podany żaden przykład, jak tego użyć.
Próbowałem wpisywać różne wartości lecz z marnym skutkiem :|
Link do Doc - KLIK
Może ktoś z was wie jak użyć tego wyrażenia. Pomoc nagradzana lajkami :p
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi