herhor67 916 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Siemka,mam taki prosty kod:set {superdrops::mnoznik::*} to section "multipliers" get of "plugins/Skript/superdrops/config.yml"I plik yml: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ale jak dałem loopa i broadcasta to pokazuje mi to:Jak zrobić żeby pokazywało wartość po :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 "multipliers.vip"Itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Wycinek z nDrop'u: Skrypt: on script load: wait 1 tick clear {nDrop::multiplier::*} set {_multiplier::*} to configuration section "multipliers" get of "plugins/Skript/scripts/nDrop/config.yml" loop {_multiplier::*}: set {nDrop::multiplier::%loop-value%} to value "multipliers.%loop-value%" get of "plugins/Skript/scripts/nDrop/config.yml" parsed as numberConfig: multipliers: fortune1: '1.1'Zmienna: {nDrop::multiplier::fortune1} = 1.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 14 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Dzięki wam, sprawdzę to dzisiaj, mam nadzieję że zadziała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
herhor67 916
Siemka,
mam taki prosty kod:
I plik yml: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Ale jak dałem loopa i broadcasta to pokazuje mi to:
Jak zrobić żeby pokazywało wartość po :?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi