Skocz do zawartości
  • 0

Szukam itemshopu

pruslay

Pytanie

Witam, szukam jakiegoś darmowego itemshopu. Niestety vishop nie pozwala na dodanie wlasnej domeny za darmo tylko z jakims pakietem premium, pomimo ze na skript.pl napisane jest ze to w 100% darmowy itemshop bez dodatkowych funkcji platnych. Sklepmc.pl nie obsluguje platnosci microsms i ma wielka reklame. Doradzi ktos cos?

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
9 godzin temu, ivall napisał:

Nigdzie nie podepniesz za darmo domeny. W przypadku VIshop koszt premium to jedynie 15 zł - to jest nic przy zarobkach z serwerach. Nic lepszego nie znajdziesz.

Szkoda, że nie ma na vishop takiej opcji kupienia premium na zawsze, za trochę wyższą cenę, to na pewno by bardziej skłoniło mnie w stronę zakupu.

11 godzin temu, kerpson napisał:

Masz dosyć spore wymagania jak na darmowy projekt, nie warto zainwestować i mieć porządną stronę?

Niby tak, no ale dopóki serwer nie wystartuje to nie chcę wydawać za dużo pieniędzy na wszystko. I tak zamierzam płacić sporo za hosting, a item shop to kwestia wg mnie mniej ważna.

• 0
9 godzin temu, pruslay napisał:

Niby tak, no ale dopóki serwer nie wystartuje to nie chcę wydawać za dużo pieniędzy na wszystko. I tak zamierzam płacić sporo za hosting, a item shop to kwestia wg mnie mniej ważna.

Właśnie nie, bo to dzięki itemshopowi będziesz mógł mieć potencjalne zyski z serwera:p

• 0
10 godzin temu, pruslay napisał:

Szkoda, że nie ma na vishop takiej opcji kupienia premium na zawsze, za trochę wyższą cenę, to na pewno by bardziej skłoniło mnie w stronę zakupu.

w przypadku usług SaaS opcja na zawsze nie ma prawa bytu

10 godzin temu, pruslay napisał:

to przez itemshop masz cały zarobek, na nim opiera się cała kwestia finansowa serwera

• 0
19 godzin temu, xMarmo321 napisał:

Moze tebex.io ale i tak najlepszy jest ViShop ivall dobra robota

Osobiście sam uważam, że itemshop od ivalla to najlepszy darmowy itemshop aczkolwiek brak domeny jest trochę, że tak powiem "nieprofesjonalny". Tebex mi cos nie dziala, nie wiem o co chodzi.

• 0
W dniu 2.04.2023 o 16:03, pruslay napisał:

Osobiście sam uważam, że itemshop od ivalla to najlepszy darmowy itemshop aczkolwiek brak domeny jest trochę, że tak powiem "nieprofesjonalny". Tebex mi cos nie dziala, nie wiem o co chodzi.

to wrzuć sobie iframe z itemshopem na swojej domenie :kappa: 

• 0
26 minut temu, CoFFeIN04 napisał:

to wrzuć sobie iframe z itemshopem na swojej domenie :kappa: 

Oczywiście próbowałem, no ale x-frame-options vishop.pl jest ustawione na "sameorigin", co znaczy, że jak chcę dać iframem to witryna blokuje połączenie :kappa: