Pexsi 0 Opublikowano 30 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2023 (edytowane) Mam Problem z Pluginem CratesPlus Chodzi o to że stworzyłem skrzynie przez przypadek usunąłem ja lewy przycisk z shiwtem I chodzi o to Ze został napis np. Rzadka Right-Click to open Left-Click to Previev ! Czy ktoś wie jak to naprawić ? Proszę o szybka odpowiedź Edytowane 30 marca 2023 przez Pexsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 30 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2023 Wejdz w config znajdz linijke Crates: znajdz swoja skrzynke zmien Preview na false Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pexsi 0 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2023 W dniu 30.03.2023 o 18:14, xMarmo321 napisał: Wejdz w config znajdz linijke Crates: znajdz swoja skrzynke zmien Preview na false Chciałbym powiedzieć że usunąłem skrzynie w configu ale napis został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2023 Wpisz /crate remove <nazwa skrzynki> a jak nie zadziała /crate reload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pexsi 0
Mam Problem z Pluginem CratesPlus
Chodzi o to że stworzyłem skrzynie przez przypadek usunąłem ja lewy przycisk z shiwtem
I chodzi o to Ze został napis np. Rzadka Right-Click to open Left-Click to Previev !
Czy ktoś wie jak to naprawić ?
Proszę o szybka odpowiedź
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi