userMacieG 15 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Jak zrobić aby klikając prawy przycisk myszki z mojego itemu (miecza) zabierało 1 użycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 on rightclick with sword: damage player's tool by 1 jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 userMacieG 15 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 on rightclick with sword: damage player's tool by 1Dzięki ale teraz mam 2 pytanie: Jak naprawic nazwany item np: &6&lStrenge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 heal player's tool by 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
userMacieG 15
Jak zrobić aby klikając prawy przycisk myszki z mojego itemu (miecza) zabierało 1 użycie ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi