W powyższym kodzie po wpisaniu swojego nicku będzie wyświetlona moja obecna ranga, ale jeśli wpiszę nick jakiegoś innego gracza który jest offline to wyświetli się błąd "An internal error..."
Próbowałem również i tak za pomocą placeholderu z LuckPerms:
command /test [<offlineplayer>]:
trigger:
set {_x} to placeholder "luckperms_primary_group_name" from offlineplayer-arg
send "%{_x}%"
Niestety problem jest podobny, po wpisaniu swojego nicku wyświetli mi moją obecną rangę, ale już po wpisaniu nicku gracza offline dostanę wiadomość "<none>".
Posiadam LuckPerms, Vault, PlaceholderAPI do działania powyższych kodów.
Podsumowując, czy istnieje jakieś rozwiązanie dzięki któremu mogę sprawdzić rangę innego gracza który jest offline?
Z góry dodam, że sprawdzenie uprawnień graczowi offline nie działa!
Pytanie
Avant 0
Witam.
Mam taki problem, a mianowicie nie mogę sprawdzić rangi gracza stosując różne sposoby:
W powyższym kodzie po wpisaniu swojego nicku będzie wyświetlona moja obecna ranga, ale jeśli wpiszę nick jakiegoś innego gracza który jest offline to wyświetli się błąd "An internal error..."
Próbowałem również i tak za pomocą placeholderu z LuckPerms:
command /test [<offlineplayer>]: trigger: set {_x} to placeholder "luckperms_primary_group_name" from offlineplayer-arg send "%{_x}%"Niestety problem jest podobny, po wpisaniu swojego nicku wyświetli mi moją obecną rangę, ale już po wpisaniu nicku gracza offline dostanę wiadomość "<none>".
Posiadam LuckPerms, Vault, PlaceholderAPI do działania powyższych kodów.
Podsumowując, czy istnieje jakieś rozwiązanie dzięki któremu mogę sprawdzić rangę innego gracza który jest offline?
Z góry dodam, że sprawdzenie uprawnień graczowi offline nie działa!
Edytowane przez AvantOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/54280-rangi/Udostępnij na innych stronach
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi