prodgsfghdgnvhf 0 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2022 Jak zrobić bossbar bez żadnych dodatków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2022 Czysty skript nie posiada możliwości tworzenia bossbarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prodgsfghdgnvhf 0 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2022 dobra zrobiłem bossbar używając skRayFall i wyskakuje mi taki błąd "There's no loop that matches 'loop-player with progress 100 with colors red" i jeszcze kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 15 godzin temu, prodgsfghdgnvhf napisał: dobra zrobiłem bossbar używając skRayFall i wyskakuje mi taki błąd "There's no loop that matches 'loop-player with progress 100 with colors red" i jeszcze kod Sprobuj dać create bossbar titled "&b☄Mana: %{mana.%loop-player%}%/20" and id "manaboss.%player's uuid%" with progress 100 with colors red for loop-players A poza tym użyj zmiennych z dwukropkami (::) zamiast kropek (.), jezeli to nie zadziala to uzyj API od xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 17 godzin temu, prodgsfghdgnvhf napisał: dobra zrobiłem bossbar używając skRayFall i wyskakuje mi taki błąd "There's no loop that matches 'loop-player with progress 100 with colors red" i jeszcze kod masz tam player's uuid, a w every 5 ticks nie ma żadnego gracza, daj loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Skrayfall jest bardzo przestarzały i zawalony funkcjami które od lat są w skripcie, do bossbarów zalecam użyć skbee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNexiuleKK 0 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 21 godzin temu, prodgsfghdgnvhf napisał: Jak zrobić bossbar bez żadnych dodatków? najlepiej użyć poprostu pluginu TAB który ma tą opcje (config.yml) CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prodgsfghdgnvhf 0 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2022 dbr poradziłem sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
prodgsfghdgnvhf 0
Jak zrobić bossbar bez żadnych dodatków?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi