kubuspucharek 0 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 siema mam pytanie dlaczego ten skrypt mi nie dziala jakby komendy sa stworzone ale sklep ktory ma sie otworzyc w gui nie otwiera sie czy to zalezy aby jakis inny plugin był pobrany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 zrób to normalnym, skriptowym gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 3 godziny temu, kubuspucharek napisał: siema mam pytanie dlaczego ten skrypt mi nie dziala jakby komendy sa stworzone ale sklep ktory ma sie otworzyc w gui nie otwiera sie czy to zalezy aby jakis inny plugin był pobrany???? To jest skript, może to ja jestem niedoinformowany ale wydaje mi się że tutaj nie daje się ; na końcu linii. Do pisania czegoś podobnego do Javy podobny jest dodatek skript-reflect, lecz w nim też nie daje się ; na końcu. Do tworzenia GUI lepiej użyć składni z skripta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2022 Co za dziwaczny system robienia GUI w Skript, przerób to na wbudowaną metodę, zgodnie z tym poradnikiem https://skript.pl/temat/44829-tworzenie-gui-w-skript-poradnik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubuspucharek 0
siema mam pytanie dlaczego ten skrypt mi nie dziala jakby komendy sa stworzone ale sklep ktory ma sie otworzyc w gui nie otwiera sie czy to zalezy aby jakis inny plugin był pobrany????
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi