xMarmo321 50 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Witam, przychodzę z pytaniem. Jak zrobić by po napisaniu na chacie nicku jakiejś osoby została ona odbanowana? Z góry dziękuję za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 on chat: player has permisson "unban" unban message Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 2 godziny temu, xAxee napisał: on chat: player has permisson "unban" unban message unban nie wymaga typu player lub stringa z ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 34 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: unban nie wymaga typu player lub stringa z ip? a właśnie też się zdziwiłem ale wymaga texts lub offline players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 8 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2022 Dziękuję niestety nie użyłem twojego sposobu ale sobię poradziłem ;D Pozdrawiam CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 8 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2022 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMarmo321 50
Witam, przychodzę z pytaniem.
Jak zrobić by po napisaniu na chacie nicku jakiejś osoby została ona odbanowana?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi