TremeQ 5 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2022 Siemeka , ogólnie mam co do skryptu na fontannę w minecraft, jako skrypt. Gracz będzie wrzucał dany przedmiot i otrzymywał jakiś specialny itemek , w zależnosci od farta. Fontanna na jakiś kordach które się będzie ustawiać. O więcej szczegółów proszę pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DreaMPL 24 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2022 "Siemeka , ogólnie mam co do skryptu na fontannę w minecraft, jako skrypt." Możesz mi to przetłumaczyć na polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2022 jesli gracz wrzuci na dany obszar jakis item dostaje cos do ekwipunku ( rozne itemy i rozne szanse) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 masz tutaj skrypt, jeśli gracz kliknie prawym przyciskiem myszy na blok otrzymywany poprzez polecenie /magicblock, mając w łapce wybrany w kodzie item to mu go usunie a doda losowy przedmiot z wymienionych w options. (możesz sobie wybudować fontanne a na dnie dać te bloki, kiedy gracz w nie kliknie dostanie losowy przedmiot) Wszystko możesz ustawić w options, nie musisz szukać w kodzie. PolsatGraniePL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Dziekuje mega, al chodziło mi o jak ktos rzuci itemek do wody, to item usuwa sie z powierzchni wody i daje jakis itemek, region fontanny został nazwany fontanna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 command /admin.mieczykzaglady: trigger: give player diamond sword with lore " " and "&c Miecz zagłady" and " " every 1 second: loop all players: if loop-player is holding diamond sword with lore " " and "&c Miecz zagłady" and " ": give effect heal to loop player for 3 second i co mam zrobic bo błąd jest w givee effect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 9 kwietnia 2022 przez Czupakan TremeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 [15:56:47 INFO]: [Skript] Reloading magiczne itemki.sk... [15:56:47 ERROR]: Line 11: (magiczne itemki.sk) Can't understand this condition/effect: apply potion of strenght to loop player for 5 second Line: apply potion of strenght to loop player for 5 second [15:56:47 INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading magiczne itemki.sk! (46ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 694 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 strength, literówkę masz 3 godziny temu, Czupakan napisał: options: 1: diamond sword named "&c Miecz zagłady" 2: heal bardzo nieintuicyjne nazwy stałych TremeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 dziekuje, do zakmnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TremeQ 5
Siemeka , ogólnie mam co do skryptu na fontannę w minecraft, jako skrypt. Gracz będzie wrzucał dany przedmiot i otrzymywał jakiś specialny itemek , w zależnosci od farta. Fontanna na jakiś kordach które się będzie ustawiać.
O więcej szczegółów proszę pytać
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi