DJNileox 1 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Witam mam pytanie bo nie wiem jak zrobić w dropie że od danego lvl można pisać na chacie ktos moze wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Skrypty → Lista skryptów" do "Skript → Pytania i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Nie rozumiem do końca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Naami 39 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Jeśli chodzi ci o to że masz poziom za drop, tzn. że punkty ci lecą to może daj kod na pastebin swojego skryptu na punkty za drop ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 if player have level 20:itd? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DirectMC 11 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 variables: {lvl.%player%} = 0 {punkty.%player%} = 0on mine stone: chance of 25%: drop 1 diamond add 5 to {punkty.%player%} send "&6+&75" chance of 10%: drop 1 emerald add 3 to {punkty.%player%} send "&6+&73" chance of 23%: drop 1 iron ore add 1 to {punkty.%player%} send "&6+&71" chance of 20%: drop 1 gold ore add 2 to {punkty.%player%} send "&6+&72" chance of 5%: add 1 to {punkty.%player%} send "&6+&71" if {punkty.%player%} is number between 8 and 12: add 1 to {lvl.%player%} send "&6> &7Awansowales na 1 poziom gornictwa! Gratulacje!" if {punkty.%player%} is number between 17 and 23: add 1 to {lvl.%player%} send "&6> &7Awansowales na 2 poziom gornictwa! Gratulacje!" if {punkty.%player%} is number between 27 and 35: add 1 to {lvl.%player%} send "&6> &7Awansowales na 3 poziom gornictwa! Gratulacje! &6(&7Od tej pory mozesz pisac na chacie&6)"on mine iron ore: clear dropson mine emerald ore: clear dropson mine diamond ore: clear dropson mine gold ore: clear dropson chat: if {lvl.%player%} is 3: cancel event broadcast "%rank% %DISPLAY%: %message%" else: send "&6> &7Musisz miec 3 lvl gornictwa, aby pisac na chacie!"Prosze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJNileox 1
Witam mam pytanie bo nie wiem jak zrobić w dropie że od danego lvl można pisać na chacie
ktos moze wie ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi