nacztaniel 0 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 otóż mam serwer klasowy i chcę dodać komende "/rynek lub /ah" i zabardzo nie umiem sie bawic skrytami i ktos mogłby mi zrobic skrypt waluta diamenty albo złoto z góry dziękuje<3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 9 minut temu, nacztaniel napisał: otóż mam serwer klasowy i chcę dodać komende "/rynek lub /ah" i zabardzo nie umiem sie bawic skrytami i ktos mogłby mi zrobic skrypt waluta diamenty albo złoto z góry dziękuje<3 Co ma ta komenda robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nacztaniel 0 Opublikowano 22 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 1 minutę temu, Glicz napisał: Co ma ta komenda robić? na przykład otwiera rynek i tam sa itemki ktore inni gracze wystawia np za 20 diamentow albo złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 5 minut temu, nacztaniel napisał: na przykład otwiera rynek i tam sa itemki ktore inni gracze wystawia np za 20 diamentow albo złota Czy może być to gotowy skrypt który jest na forum? Jeżeli tak, to ten skrypt zamiast diamentów lub złota używa waluty z pluginu Vault (jest on tylko API, oznacza to, że musisz mieć jeszcze jakiś osobny plugin na ekonomię). Mogę napisać ci skrypt, który by konwertował diamenty/złoto na walutę z Vault i w drugą stronę. gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nacztaniel 0 Opublikowano 22 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 8 minut temu, Glicz napisał: Czy może być to gotowy skrypt który jest na forum? Jeżeli tak, to ten skrypt zamiast diamentów lub złota używa waluty z pluginu Vault (jest on tylko API, oznacza to, że musisz mieć jeszcze jakiś osobny plugin na ekonomię). Mogę napisać ci skrypt, który by konwertował diamenty/złoto na walutę z Vault i w drugą stronę. mam vault na serwerze i jakbyś mógł to napisz tak że bedzie mozna kupywac diamentami bo to by ulatwilo zycie w mc naprawde hshs no i ja chce tak zrobic zeby był /rynek albo /targ obojetnie 5 minut temu, nacztaniel napisał: mam vault na serwerze i jakbyś mógł to napisz tak że bedzie mozna kupywac diamentami bo to by ulatwilo zycie w mc naprawde hshs Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 40 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 Proszę bardzo coś takiego: Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nacztaniel 0
otóż mam serwer klasowy i chcę dodać komende "/rynek lub /ah" i zabardzo nie umiem sie bawic skrytami i ktos mogłby mi zrobic skrypt waluta diamenty albo złoto
z góry dziękuje<3
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi