sholem 2 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 witam napisze mi ktos skript ze jezeli na serwer wbija boty to sa od razu kickowani? gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 18 minut temu, sholem napisał: witam napisze mi ktos skript ze jezeli na serwer wbija boty to sa od razu kickowani? A w jaki sposób chcesz zweryfikować czy dany gracz jest botem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 8 minut temu, PanAnimek napisał: A w jaki sposób chcesz zweryfikować czy dany gracz jest botem? Myślę, że weryfikacja jest dobrym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 20 minut temu, Szifter napisał: Myślę, że weryfikacja jest dobrym rozwiązaniem tak, aczkolwiek sama weryfikacja nie zabezpieczy przez "zaspamowaniem" serwera botami, chyba, że takowa odbywałaby się za pośrednictwem np. strony WWW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 223 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 A napisz do mnie, to Ci udostępnie botsentry albo coś lepszego! Znaj moje dobre serce! Usuwam capslocka Notatka dodana przez Nicku Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sholem 2
witam napisze mi ktos skript ze jezeli na serwer wbija boty to sa od razu kickowani?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi