PolsatGraniePL 120 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 Witam, Szukałem szukałem i nic nie znalazłem dlatego piszę to tutaj. chciałbym wysłać za pomocą skripta unicode "\uEff5", w minecraft robi się to tak: /tellraw PolsatGraniePL {"text":"\uEff5"} i działa, chciałbym to zrobić za pomocą skriptu. Znalazłem takie coś: send "" to player i działa, tylko ,że wyświetla "\uEff1" zamiast "\uEff5" Bym był wdzięczny gdyby ktoś wiedział jak to zrobić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 send "" to player moze tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 120 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 8 minut temu, CoFFeIN04 napisał: send "" to player moze tak? Działa. Tylko ,że wyświetla 3 zdjęcia zamiast 1 + jeżeli mógłbyś powiedzieć to w jaki sposób to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 120 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 dobra wiem. Jeżeli ktoś ma ten problem co ja to rozwiązanie jest tutaj: https://unicodes.jessetane.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 36 minut temu, polsatgraniepl napisał: jeżeli mógłbyś powiedzieć to w jaki sposób to robisz wpisałem U+EFF5 w google i potem skopiowałem symbol z pierwszej strony xd 36 minut temu, polsatgraniepl napisał: Tylko ,że wyświetla 3 zdjęcia zamiast 1 bo 3 razy wkleiłem ten symbol, możesz go wkleić raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolsatGraniePL 120
Witam,
Szukałem szukałem i nic nie znalazłem dlatego piszę to tutaj.
chciałbym wysłać za pomocą skripta unicode "\uEff5", w minecraft robi się to tak:
/tellraw PolsatGraniePL {"text":"\uEff5"}
i działa, chciałbym to zrobić za pomocą skriptu. Znalazłem takie coś:
send "" to player
i działa, tylko ,że wyświetla "\uEff1" zamiast "\uEff5"
Bym był wdzięczny gdyby ktoś wiedział jak to zrobić....
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi