Skocz do zawartości

Tryb SkyBlock

gnomq

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano.

Podejmę się współpracy i podepnę pod lobby serwer SKYBLOCK, jeśli taki serwer posiadasz bądź chcesz go stworzyć. Więcej informacji udzielę prywatnie.

Oferuję:

- profesjonalizm,

- strefę trybu na discordzie (900 osób),

- niekiedy pomoc przy serwerze,

- plugin na wyspy. image.png.529165b92a65f99c87778578f8397f10.png

Oczekuję:

- opłacania swojego trybu,

- doświadczenia,

- poprawnej pisowni.

Edytowane przez gnomq

11 godzin temu, polsatgraniepl napisał:

czyli jednym słowem nie posiadasz pieniędzy aby utrzymać tryb lub nie masz na tyle doświadczenia aby owy tworzyć dlatego chcesz aby ktoś podpiął się co twojej sieci.....

czy ty czytasz cokolwiek ze zrozumieniem? podepnę tryb skyblock pod swoje lobby, ponieważ nie chcę go osobiście prowadzić, więc jeśli ktoś ma zamiar tworzyć taki serwer, to może dołączyć do mojej społeczności, a na pewno zyska niemało. oczywiście ty, jako doświadczony kreator serwerów tworzyłbyś i 10 trybów samodzielnie :rak: "czyli jednym słowem (...)" - XD

Edytowane przez gnomq

W dniu 23.08.2021 o 10:42, gnomq napisał:

czy ty czytasz cokolwiek ze zrozumieniem? podepnę tryb skyblock pod swoje lobby, ponieważ nie chcę go osobiście prowadzić, więc jeśli ktoś ma zamiar tworzyć taki serwer, to może dołączyć do mojej społeczności, a na pewno zyska niemało. 

Jeżeli nie chcesz go prowadzić osobiście to musi być jakaś przyczyna.

W dniu 23.08.2021 o 10:42, gnomq napisał:

oczywiście ty, jako doświadczony kreator serwerów tworzyłbyś i 10 trybów samodzielnie :rak:

mam od tego ludzi.

Zbucki

Łącze dwa posty

Notatka dodana przez Zbucki

W dniu 23.08.2021 o 10:45, polsatgraniepl napisał:

Jeżeli nie chcesz go prowadzić osobiście to musi być jakaś przyczyna.

nie ma żadnej przyczyny, wolę się zjednoczyć z odpowiedzialnymi ludźmi i zgromadzić razem więcej graczy.

W dniu 23.08.2021 o 10:46, polsatgraniepl napisał:

mam od tego ludzi.

no chyba nie, skoro jedziesz na skryptach i sadzisz tak liczne błędy XD poza tym odpowiadając na to: nie posiadasz pieniędzy aby utrzymać tryb lub nie masz na tyle doświadczenia; oferuję na sam początek płatne wyspy, z czasem mogę zaoferować o wiele więcej, a nawet zlecić pluginy, o ile współpraca zaowocuje. nie muszę mieć doświadczenia, wystarczy mi $ :>

Glicz

Łączę posty. 

Notatka dodana przez Glicz

2 minuty temu, gnomq napisał:

no chyba nie, skoro jedziesz na skryptach i sadzisz tak liczne błędy XD

ja osobiście skryptów używam tylko do zabawy. Nie używam ich na żadnym publicznym serwerze, a co do błędów to nie wiem jakie według ciebie błędy popełniam jeżeli są aż tak liczne.

każdy może się pomylić pisząc execute. No na pewno nie napisałem execuute specjalnie... + przypomnę ,że jesteśmy na forum skript.pl który opiera się na skripcie.

6 minut temu, gnomq napisał:

skoro jedziesz na skryptach

to dlaczego miałbym tutaj wypowiadać się o pluginach lub innych rzeczach.

W dniu 22.08.2021 o 23:24, polsatgraniepl napisał:

czyli jednym słowem nie posiadasz pieniędzy aby utrzymać tryb lub nie masz na tyle doświadczenia aby owy tworzyć dlatego chcesz aby ktoś podpiął się co twojej sieci.....

Niestety tutaj się mylisz, niektórzy ludzie chcą w ten sposób promować swój serwer + tworzyć w ten sposób coraz więcej trybów. Dodatkowo co dwie głowy to nie jedna, zawsze dwóch ludzi wymyśli o wiele więcej ciekawych pomysłów niż jedna. Jedyna kwestia do przemyślenia, to czy podczas jakiejkolwiek kłótni osoba by nie odpięła serwera i nie pozostawiła go na pastwę losu. Nie znam osobiście gnomq ale wydaje się osobą zaufaną i że nie zrobiłby takiej głupoty.

13 godzin temu, kerpson napisał:

Niestety tutaj się mylisz, niektórzy ludzie chcą w ten sposób promować swój serwer + tworzyć w ten sposób coraz więcej trybów. Dodatkowo co dwie głowy to nie jedna, zawsze dwóch ludzi wymyśli o wiele więcej ciekawych pomysłów niż jedna. Jedyna kwestia do przemyślenia, to czy podczas jakiejkolwiek kłótni osoba by nie odpięła serwera i nie pozostawiła go na pastwę losu. Nie znam osobiście gnomq ale wydaje się osobą zaufaną i że nie zrobiłby takiej głupoty.

dlatego aby uniknąć wszelkich sporów, nie wtykam nosa w cudzy tryb, choć na własne życzenie mogę w czymś pomóc. głównie zależy mi na grywalności, więc na pewno będę inne tryby promował.

17 godzin temu, PanMaruda napisał:

oj gnomuś, gnomuś...

dalej masz takie ciśnienie na zrobienie tego skyblocka w dwa tygodnie tak jak to było rok temu?
a było trochę poczekać i już dawno by sobie funkcjonował :thinkcap:

czas to pieniądz, ale teraz mi nieśpieszno 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...