Neuromaniak 1 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Cześć! wie ktoś jak napisać skrypt lub zna plugin jak sie wyrzuca przedmiot to pisze nad nim hologram z jego nazwą? jesli tak byłbym wdzięczny o odpowiedź pod tym postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 HolographicsDisplay ma integrację z skripten z tego co wiem. Musisz w evencie on drop stworzyć hologram w event item location, czy coś takiego. Neuromaniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neuromaniak 1 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 4 godziny temu, GRIERIOR napisał: HolographicsDisplay ma integrację z skripten z tego co wiem. Musisz w evencie on drop stworzyć hologram w event item location, czy coś takiego. a nie wiesz może jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 33 minuty temu, Neuromaniak napisał: a nie wiesz może jak to zrobić? Myślałem że sobie wyszukasz po prostu jak zrobić to co opisałem, nie ma mnie w domu i średnio moge dokladny kod podać. Neuromaniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neuromaniak 1 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 32 minuty temu, GRIERIOR napisał: Myślałem że sobie wyszukasz po prostu jak zrobić to co opisałem, nie ma mnie w domu i średnio moge dokladny kod podać. to jak będziesz to jakbyś mógł wysłać tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 57 minut temu, Neuromaniak napisał: to jak będziesz to jakbyś mógł wysłać tutaj Będę za tydzień xDD Mówie Ci poszukaj sobie "Skript holographicdisplays" czy coś Neuromaniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 on drop: Add "{CustomName:""%name of event-entity%"",CustomNameVisible:1}" to nbt of dropped item Wyszukane gdzieś na zagranicznym forum. Neuromaniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 on drop: if name of event-item is set: set displayname of event-entity to name of event-item Neuromaniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 40 minut temu, Shooterowy napisał: on drop: if name of event-item is set: set displayname of event-entity to name of event-item 10 godzin temu, Zbucki napisał: on drop: Add "{CustomName:""%name of event-entity%"",CustomNameVisible:1}" to nbt of dropped item Panowie on chce, żeby cały czas było widać nazwę. Przynajmniej to wynika z opisu, który podał xD Neuromaniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 21 minut temu, GRIERIOR napisał: Panowie on chce, żeby cały czas było widać nazwę. Przynajmniej to wynika z opisu, który podał xD I z moim kodem widać ją cały czas. Neuromaniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 19 minut temu, Shooterowy napisał: I z moim kodem widać ją cały czas. Poważnie? Byłem pewny że displayname wyświetla się tylko po najechaniu, no nic jesteśmy tylko ludźmi. Neuromaniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neuromaniak 1 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Dziekuje chłopacy za pomoc mozecie zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Neuromaniak 1
Cześć! wie ktoś jak napisać skrypt lub zna plugin jak sie wyrzuca przedmiot to pisze nad nim hologram z jego nazwą? jesli tak byłbym wdzięczny o odpowiedź pod tym postem.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi